به گزارش روز جمعه ایرنا از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب لرستان حمیدرضا کرموند بیان کرد: سهم استان لرستان در برنامه جهادی آبرسانی به ۲۰۰ روستا با اعتبار ۳۸۰ میلیارد تومان است که زمستان سال گذشته تفاهمنامه آن با قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) امضا شد.
وی افزود: در حال حاضر عملیات اجرایی آبرسانی به این روستاها وارد فاز اجرایی شده که امید است تا پایان سال بخش عمده آن به بهرهبرداری برسد.
وی اظهار داشت: با اتمام این پروژهها شاخص بهرهمندی آب روستاها که در حال حاضر حدود ۵۶ درصد است به بالای ۶۰ درصد میرسد.
کرموند تصریح کرد: استان لرستان حدود سه هزار روستا دارد که حدود یک هزارو ۶۲۰ روستای این استان، از آب آشامیدنی سالم و بهداشتی بهره مند هستند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان اضافه کرد: در سال گذشته شرکت آب و فاضلاب استان لرستان ۲۸۰ دستگاه کلرزنی را با هزینه ای در حدود پنج میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان خریداری و در سطح سامانه های آبرسانی روستایی نصب نموده است و مطابق استاندارد کلر باقیمانده شبکه توزیع آب بایستی بین ۰.۲ تا ۰.۸ پی پی ام باشد که با استفاده از دوزینگ پمپ های کلرزنی این مقادیر فراهم شده است.
کرموند ادامه داد: شرکت آب و فاضلاب استان لرستان دارای ۲۸ نفر نیرو در بخش کنترل کیفی، ۴۵ نفر آبدار در بخش سامانه های گندزدایی روستایی و ۱۲ نمونه بردار می باشد که فعالیت های کلرزنی آب شرب، نمونه برداری و آزمایش آب را بصورت مستمر و روزانه انجام می دهند.
وی گفت: براساس نتایج آزمایشات آب که در ماه بیش از یک هزارو ۵۰۰ آزمایش بر روی نمونه های آب در سطح استان انجام شد، هیچگونه گزارشی که نشان دهنده آلودگی آب شرب مشترکان باشد دریافت نشده است.
مدیرعامل آبفای لرستان افزود: در راستای پایش آنلاین پارامترهای کیفی آب این شرکت ۵۰ آنالایزر سنجش کیفی را خریداری و نصب نموده است.
وی اظهار داشت: درسال جاری تعداد ۱۸حلقه چاه آب درمناطق شهری و روستایی به بهره برداری می رسد.
کرموند بیان کرد: از تعداد این ۱۸ حلقه چاه هشت حلقه دربخش آبرسانی شهری در شهرستانهای دورود، ازنا، بروجرد، کوهدشت و سلسله می باشند و تعداد۱۰حلقه نیز در بخش روستایی برای تامین آب ۳۰ روستا است.
مدیرعامل آبفای لرستان اضافه کرد: در عملیات حفر و تجهیز و نیرو رسانی این چاه ها برای ۵۶ نفر به شکل مستقیم اشتغال زایی ایجاد می شود.
وی ادامه داد: تجهیز این چاه ها با الکتروپمپ و نصب تابلو و کابل کشی و عملیات عمرانی جهت جلوگیری از ریزش حلقه های چاه آب و لوله کشی جهت انتقال آب آنها به مخازن انجام می شود.
کرموند تصریح کرد: حفر و تجهیز این چاه ها برای آبرسانی به مناطق دارای افت فشار و یا قطعی موقت در مناطق شهری و نیز برای آبرسانی به روستاها جهت بهره مندی از آب سالم و بهداشتی است.
نظر شما