رامین صادقی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: این آمار با وجود برگزاری نشستهای هفتگی ستاد تسهیل با هماهنگی استانداری اردبیل و بازدید مستمر از واحدهای تولیدی دارای مشکل و یا راکد محقق شد؛ در حالی که چند سال پیش سهم بخش صنعت در حوزه اشتغال بسیار پایین بود.
وی افزود: تلاش داریم با برنامهریزی سهم بخش صنعت در حوزه اشتغال استان اردبیل را حدود چهار تا پنج درصد ارتقا دهیم و به متوسط کشوری برسانیم که در حال حاضر ۳۴.۵ درصد است و با این اقدام اردبیل نیز جزو استانهای صنعتی محسوب خواهد شد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل با اشاره به تعهد اشتغال سالانه دستگاههای اجرایی به ویژه سازمان صمت، جهاد کشاورزی و میراث فرهنگی اظهار کرد: پنج و ۵۰۰ مورد برای سال گذشته تعهد اشتغال داشتیم که ۶ هزار و ۸۹۱ اشتغال دارای بیمه در واحدها و صنوف تولیدی محقق شد.
وی اضافه کرد: پیشتر تسهیلات تنها به واحدهای تولیدی اختصاص مییافت اما با کمک بانکهای عامل سال گذشته صنوف تولیدی نیز مورد توجه قرار گرفتند و در نتیجه اشتغال ایجاده شده توسط آنها همپای بخش صنعت پیش رفت.
صادقی افزایش ظرفیت تولید و احیای واحدهای تولیدی راکد را مورد اشاره قرار داد و ادامه داد: سال گذشته در نتیجه احیای واحدهای راکد ۴۷۵ اشتغال جدید و ۵۵۱ اشتغال هم از محل افزایش ظرفیت تولید ایجاد شد.
بر اساس آمار سامانه بهینیاب تاکنون یک هزار و ۱۷۶ پروانه بهرهبرداری دارای اعتبار از سوی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل صادر شده است که از این میان ۹۹۰ واحد با اشتغال بیش از ۲۶ هزار نفر فعال هستند.
نظر شما