مهدی فرجامیفرد روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از محل اعتبارات محرومیتزدایی، ۳۸ میلیارد تومان به شهرستان اختصاص یافته است و کار اجرایی طرح آبرسانی پایدار انجام شده و تا پایان سال آینده تمام روستاهای پرجمعیت شهرستان از نعمت آب برخوردار خواهند شد.
وی از آبرسانی سیار به ۳۵ روستای شهرستان خبرداد و گفت: با آغاز فصل گرما در برخی روستاهای شهرستان با تنش آبی مواجه هستیم و با توجه به وضعیت بحرانی آب در شهرستان از شهروندان درخواست داریم نهایت صرفه جویی را در مصرف آب داشته باشند.
فرماندار درمیان ادامه داد: اصلاح و بازسازی شبکههای فرسوده در زمینه کاهش هدررفت آب در دستورکار قرار دارد.
وی با اشاره به سفر اسفندماه سال گذشته استاندار خراسان جنوبی به شهرستان، اضافه کرد: این سفر ۲۲ مصوبه داشت که تعدادی از مصوبات به نتیجه رسیده و برخی در حال پیگیری است.
وی با بیان اینکه برای بررسی مشکلات کارخانه قند شهرستان تاکنون سه جلسه با هیات مدیره کارخانه برگزار شده است، اضافه کرد: براساس قولی که هیات مدیره کارخانه به ما دادهاند، بنا است که این کارخانه مهرماه راهاندازی شود.
فرجامیفرد ادامه داد: گازرسانی به کارخانه قند قهستان انجام شده و مشعلها خریداری شده و در ۲ هفته آینده مشعلها نصب خواهد شد.
وی عنوان کرد: اصلاح جواز کارخانه که بتواند بحث فرآوری شکر را داشته باشند در دستورکار قرار گرفته است و مجوز مربوطه را وزارت صمت صادر خواهد کرد.
فرماندار درمیان خاطرنشان کرد: در خصوص خرید چغندرقند از کشاورزان هم قراردهایی بسته شده به جد پیگیریم که مهرماه شاهد راهاندازی کارخانه باشیم.
وی تصریح کرد: ما به عنوان دولت، زیرساختها لازم را در کارخانه قند قهستان فراهم کردیم.
فرجامیفرد با اشاره به وضعیت نامناسب جادههای شهرستان گفت: ۲۷۰ کیلومتر از جادههای شهرستان نیازمند روکش آسفالت است، با توجه هزینه بالا آسفالت محورها شهرستان اولویتبندی شده است.
وی ادامه داد: در حال حاضر ۱۶ روستای بالای ۲۰ خانوار شهرستان فاقد راه آسفالته است و نیازمند تخصیص اعتبار است، آسفالت این محورها با اولویتبندی از محل اعتبارات استانی دنبال خواهد شد.
وی نبود جایگاه سی ان جی را از دیگر مشکلات شهرستان ذکر و اضافه کرد: برای راهاندازی جایگاه سی ان جی با چندین سرمایهگذار صحبت شده تا بتوانیم بحث جایگاه سی ان جی را در شهر اسدیه و سه راهی منصورآباد داشته باشیم.
فرجامیفرد بازارچه میل ۷۳ را یکی از پتانسیلهای شهرستان دانست که نزدیکترین مرز به مرکز استان است، اضافه کرد: در گذشته این بازارچه یکی بازارچههای فعال کشور بود در دهه ۸۰ رتبههای نخست کشور را در زمینه صادرات داشته است.
وی ادامه داد: پیگیریها برای راهاندازی این بازارچه از طرف افغانستان در دست انجام است.
فرماندار درمیان بیان کرد: با توجه به ظرفیتهای معدنی شهرستان راهاندازی کارخانه کاشی و سرامیک در منطقه ضروری است و پیگیریهای لازم برای راهاندازی آن در حال انجام است، با راهاندازی این کارخانه زمینه اشتغال، تولید و صادرات کاشی و سرامیک در شهرستان ایجاد خواهد شد.
فرجامیفرد با بیان اینکه با حضور بنیاد علوی اقدامات زیرساخت خوبی در شهرستان انجام شده است، اضافه کرد: بنیاد علوی از ابتدای سال ۹۹ تا پایان سال گذشته ۶۱ میلیارد و ۶۹۶ میلیون تومان در زمینه عمرانی و زیرساخت، فرهنگی و سلامت در شهرستان مرزی درمیان هزینه کرده است.
وی ادامه داد: از این مبلغ ۹ میلیارد و ۵۳۴ میلیون تومان در زمینه فرهنگی، ۴۵ میلیارد و ۳۳۳ میلیون تومان در بخش عمرانی و زیرساخت، ۶ میلیارد و ۷۴ میلیون تومان در حوزه سلامت هزینه شده است.
فرماندار درمیان عنوان کرد: همچنین این نهاد از ابتدای سال ۹۹ تا پایان سال گذشته، ۳۱ میلیارد و ۷۷۳ میلیون تومان تسهیلات اشتغالزایی در شهرستان درمیان پرداخت کرده است.
وی گفت: شهرستان درمیان پنج هزار و ۷۹۷ کیلومتر مربع وسعت و ۵۳ هزار و ۷۱۴ نفر جمعیت دارد که ۷۳ درصد جمعیت شهرستان در روستاها زندگی میکنند.
فرجامیفرد افزود: نرخ بیکاری در شهرستان ۱۳.۶، نرخ مشارکت اقتصادی ۳۹ درصد و نرخ باسوادی ۹۲ درصد است.
شهر اسدیه مرکز درمیان در ۱۰۵ کیلومتری بیرجند قرار دارد.
نظر شما