به گزارش روز یکشنبه ایرنا، «بهمن امیری مقدم» در دیدار با سردار «حسن مهری» فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی کشور افزود: استان کرمانشاه با چهار هزار و ۲۰۰ اثر تاریخی در حوزه میراث فرهنگی از جایگاه ویژهای برخوردار است که نیازمند توجه ویژه برای استفاده از این ظرفیت عظیم است.
وی ادامه داد: باید از آثار تاریخی درآمدزایی شود و برای تحقق این مهم باید برنامهریزی و اراده مناسبی در استان وجود داشته باشد.
امیریمقدم تصریح کرد: باتوجه به حضور گسترده گردشگران در استان، ساماندهی محوطهها و ایجاد زیرساختهای مناسب در سطح استان ضرورت دارد.
وی تاکید کرد :موضوعاتی که میشود در استان انجام شود، باید بدون معطلی برای آن تصمیمگیری گردد.
استاندار کرمانشاه در خاتمه گفت: استفاده از ظرفیتهای گردشگری و تاریخی استان میتواند، کرمانشاه را به مقصد گردشگری تبدیل کرده و اقتصاد استان را متحول کند.
حفاظت از میراثفرهنگی کرمانشاه نیازمند نگاه ویژه استاندار است
فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی کشور نیز در این دیدار اظهار کرد: یگان حفاظت استان کرمانشاه با ۲۶ نفر پرسنل، به لحاظ نیروی انسانی و امکانات به ویژه خودرویی شرایط مناسبی ندارد.
سردار «حسن مهری» افزود: در استان کرمانشاه بیش از چهار هزار اثر تاریخی شناسایی شده که بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ مورد آن به ثبت رسیده و ۲ پایگاه جهانی و سه پایگاه ملی وجود دارد که کار یگان حفاظت را بسیار دشوار کرده است.
وی با بیان اینکه اعتبارات میراث فرهنگی در کشور مناسب نیست، گفت: با توجه به نقش و جایگاه ویژه میراث فرهنگی و گردشگری در اقتصاد کشور این حوزه نیازمند توجه ویژه دولت است.
سردار مهری در ادامه از استاندار کرمانشاه خواست تا به میراث فرهنگی استان با اختصاص اعتبارات مناسب و حمایتهای راهبردی نگاه ویژهتری داشته باشد.
فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی کشور همچنین به سفر پیش روی رئیس جمهور به استان اشاره کرد و گفت: این سفر فرصت مناسبی است تا مشکلات استان در حوزه میراث فرهنگی مطرح و اعتبارات مناسبی برای جبران برخی از کاستیها لحاظ شود.
به گزارش ایرنا، وجود چهار هزار و ۲۰۰ اثر ثبت شده ملی، یک اثر ثبت شده جهانی و ده ها اثر گردشگری که هنوز به ثبت نرسیده اندحاکی از استعداد بالای کرمانشاه در بخش گردشگری است.
بیستون و طاق بستان، معبد آناهیتا، طاق گرا، گور دخمه اسحاق وند، تکایای بیگلربیگی و معاون الملک، بوستان کوهستان، بازار سنتی، سراب های نیلوفر، هرسین، صحنه، روانسر، غار قوری قلعه، غار پراو، کاروانسراهای شاه عباسی و ماهیدشت، آبشار پیران و ... از مهمترین آثار تاریخی و طبیعی گردشگری در استان کرمانشاه است.
استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۲ هزار و ۵۹۵ روستا و ۳۵ شهر دارد.
نظر شما