علی اکبر قارزی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: میزان برداشت این محصول ۳.۵ تُن در هکتار است که برای کشاورزان سودآور است.
وی ادامه داد: تولید دانههای روغنی، نقش بسزایی در صرفه جویی ارزی، تسریع روند توسعه اقتصادی، امنیت و استقلال غذایی کشور و جلوگیری از خروج ارز ایفا میکند.
مدیر جهاد کشاورزی جوین ترویج کشت دانه های روغنی را با توجه به شرایط تحریمهای ظالمانه به عنوان یکی از اولویتهای سازمان جهاد کشاورزی بیان کرد و گفت: دانههای روغنی به عنوان پایه و ماده اولیه تولید روغن نباتی محسوب میشود و از اهمیت زیادی برخوردار است.
قارزی افزود: ضریب بالای مصرف روغن نباتی در سبد غذایی خانوادههای ایرانی باعث شد که دانه کلزا به عنوان یکی از نیازهای اساسی جامعه در حوزه غذایی جایگاه ویژهای پیدا کند.
وی ادامه داد: شهرستان جوین به عنوان قطب تولید محصولات کشاورزی با تولید محصولاتی راهبردی مانند چغندر، کلزا، گندم و جو نقش مهمی در تامین امنیت غذایی منطقه غرب خراسان رضوی دارد.
نظر شما