به گزارش خبرنگار ایرنا مدیر عامل نفت پاسارگاد در مراسم آغاز به کار مجدد پروژه احداث مخازن توسعه انبارش این شرکت گفت: این طرح به منظور افزایش صادرات قیر اجرا می شود.
مسعود اسفندیار افزود: عملیات احداث این چهار مخزن از سال ۱۳۹۹ آغاز و تا بهمن ماه ۱۴۰۰فقط ۳۶ درصد پیشرفت فیزیکی داشت و از آن زمان تاکنون نیز این طرح متوقف شده است.
وی افزود: مدیریت جدید نفت پاسارگاد همسو با سیاستهای کلان نظام و با استفاده از توان مختصصان داخلی در تولید و اشتغال و همچنین در راستای اهداف خود تصمیم به تکمیل این مخازن گرفت.
اسفندیار گفت: مجموعه شرکت نفت پاسارگاد به عنوان بزرگترین تولیدکننده قیر در خاورمیانه به خاطر تامین قیر صادراتی و گسترش صادرات با کشتیهای بالای ۳۰ هزار تن از بندر ماهشهر به سرعت در تلاش است تا این مخازن را تکمیل و به بهره برداری برساند.
وی با اشاره به برنامههای این شرکت برای صادرات قیر گفت: در تلاش هستیم تا در بازار جهانی و خاورمیانه تاثیرگذار بوده و جایگاه اصلی و سهم خود را از این بازار به دست آوریم.
مدیر کارخانه نفت پاسارگارد آبادان نیز گفت:در چند سال گذشته بیش از ۷۰ درصد محصولات این کارخانه در سال از طریق پایانه بندر امام به کشورهای چین، هند، عمان و قطر صادرات شده است.
سید رسول میریان افزود:برای اینکه بتوانیم در کمترین زمان کشتی های بزرگ را بارگیری کنیم باید مخازن ذخیره قیر را افزایش دهیم لذا ایجاد ۲۰ هزار تن ظرفیت جدید ذخیرهسازی هدفگذاری شد.
وی سریعترین زمان ممکن برای بارگیری قیر به کشتی در جهان را ۱۲ روز اعلام کرد و افزود: در تلاش هستیم تا این زمان را به چهار تا پنج روز کاهش دهیم.
شرکت نفت پاسارگاد در سال ۱۳۸۲ با هدف اداره و بهره برداری از ۶ واحد قیرسازی پالایشگاهای تهران،شازند،اراک ،آبادان،تبریز،،شیراز و بندرعباس تاسیس گردید و سقف تولید سالانه این واحدها بالغ بر چهار میلیون تن در سال میباشد.
در حال حاضر با توجه به مزایای فنی و اقتصادی موجود ، این شرکت بیش از نیمی از سهم بازار داخلی را در اختیار دارد همچنین با داشتن ۲ پایانه صادراتی و قابلیت ذخیره سازی بیش از ۱۶۰ هزار تن،سهم به سزایی از بازار صادراتی قیر ایران را نیز در اختیار دارد.
نظر شما