به گزارش روز سهشنبه ایرنا، در این دیدار که در منزل امام جمعه پاوه برگزار شد، فرماندار پاوه گفت: لازم دیدیم به رسم ادب و قدرشناسی خدمت جنابعالی برسیم و تبریک عرض میکنیم پایان ۴۲ سال استقامت در سنگر نماز جمعه و ورود به ۴۳ سال از این تریبون مقدسی که الحمدالله سالهای سال در خدمت اسلام و دین و ولایت و مطالبات به حق مردم بوده است.
«اردشیر رستمی» خطاب به ماموستا قادری افزود: همگان به زحمات خالصانۀ شما برای اسلام و انقلاب و مردم و سختیها و ناملایماتی که پشت سر گذاشتهاید، اذعان دارند و اقرار و اعتراف میکنند و غیر از شما همۀ افرادی که باید این زحمات را متوجه شوند، به این زحمات واقفاند.
وی اضافه کرد: سالهای سال است بیت حضرت عالی و دفتر شما و مسجد قبا و تریبون نماز جمعه محلهایی برای رجوع مشکلات مردم بوده است.
فرماندار پاوه در ادامه گفت: ما میدانیم که شما زندگی خود و خانواده را وقف اسلام و انقلاب و ولایت و مردم کردهاید. در روز جمعه که شاید هر کسی بتواند خانوادۀ خود را به تفریح ببرد اما این روز به جهت تنظیم خطبهها شلوغترین روز شماست و الحمدلله جزو امامان جمعهای بودهاید که تمامی نمازهای جمعه را خودتان برگزار کردهاید مگر موارد ضروری پیش آمده باشد که آن هم بسیار کم است.
وی عنوان کرد: در این مدت هم جنابعالی مورد هجمۀ ضدانقلاب و احزاب منحله بودهاید و اگر خسارتی به شما وارد شده خسارت دین بوده چون به عنوان یک عالم مواضع جنابعالی با بقیه فرق داشته است.
رستمی اظهار داشت: موضعگیریهای عالمانه و حکیمانه جنابعالی در ارتباط با انقلاب و مقام معظم رهبری از زمان حضرت امام (ره) با همه فرق داشته است و همه میدانند که در اورامانات شما مثل یک نگینی میدرخشید. بنده بارها گفتهام شما جانشین ندارید و ما از خداوند میخواهیم عمر شما را به بلندای آفتاب گرداند که در خدمت اسلام و قرآن و دین و مکتب اسلام باشید که الحمدلله شما تاکنون این را ثابت کردهاید.
ماموستا قادری: به وعدههایم وفادار بودهام
امام جمعه پاوه نیز در این دیدار گفت: در سال ۱۳۵۹ شهید کاظمی هم فرماندار پاوه و هم فرماندۀ سپاه بود، روزهای شنبه به روستای «نروی» که آخرین پایگاه بود، میرفت و پنجشنبهها بر میگشت. در آن زمان تا نروی دست ما بود و نوسود و نودشه و هجیج در دست ضد انقلاب بود. شبهای جمعه دور هم جمع میشدیم، آقای کاظمی همیشه میگفتند: باید سنگر جبهه و جمعه یکی شود.
ماوستا مُلا «قادر قادری» افزود: دولت هم در آن زمان ضعیف بود و قدرتی در منطقه نداشت تنها قدرتی که وجود داشت در اختیار سپاه و شهید کاظمی بود، اوضاع خیلی مناسب نبود در یک جمله مقرر شد محراب مسجد جامع به اینجانب واگذار شود و به خاطر وضع خاص پاوه مجبور شدیم نماز جمعه را قبول و در دو جمعه در مسجد سابقی (مسجد میدان) برگزار کنیم.
وی اضافه کرد: قرار بود آقای رازی زاده رئیس وقت دادگاه انقلاب اسلامی به پاوه بیاید و ایشان مطالب اصلی را بیان کند، وی موفق نشد و به سنندج رفته بود اما یک هیات به پاوه فرستاد. بنده با لباس محلی همراه فرماندار به مسجد رفتیم. اول ایشان سخنرانی کرد و سپس بنده خطبه را خواندم و نماز جمعه را با حکم امام راحل (ره) شروع کردم و با توکل به خداوند و پشتیبانی مردم شریف و همراهی ارگانهای خدوم تا امروز ادامه داده ام.
امام جمعه پاوه گفت: واقعیت این است این ۴۲ سال بر من خیلی سخت گذشته است. هرکسی در پاوه فرماندار یا فرماندۀ سپاه یا در ادارات دیگری در این شهرستان کار کند، میداند که کار کردن در این منطقۀ مرزی و تا حدی محروم سخت است.
وی تاکید کرد: ادعا نمیکنم اشتباهی نکردهام و در استقامت مشکل نداشتهام اما تا امروز آمدهام. شهید کاظمی میگفت: ما دو سنگر داریم در یک سنگر خون میدهیم و در سنگر دیگر توقع دعای خیر و پشتیبانی داریم در این مدت خداوند توفیق داد سنگرها یکی شدند و سنگر دوم مؤید سنگر اول و سنگر اول هم پشتیبان سنگر دوم شد.
ماموستا قادری در پایان گفت: این ۴۲ سال برای بنده هم رحمت بوده و هم زحمت داشته است. خداوند را شاکرم که در این مدت به من کمک کرد توانستم در خدمت مردم باشم و به نظام هم دروغ نگفتهام و تا حال به وعدهای که به بنیانگذار جمهوری اسلامی و مقام معظم رهبری و شهیدان رجایی و باهنر دادهام وفادار ماندهام.
شهرستان پاوه با بیش از ۶۰ هزار نفر جمعیت در ۱۲۰ کیلومتری شمال غربی کرمانشاه قرار دارد.
نظر شما