به گزارش خبرنگار ایرنا، احسان کامرانی سه شنبه شب در نشست قرارگاه استانی عفاف و حجاب، با اشاره به اهمیت این موضوع، ابراز داشت: گسترش عفاف و حجاب در جامعه نیازمند اقدامات و ابتکارات جدید برای تاثیر گذاری در جامعه است.
وی ادامه داد: دستگاه های اجرایی اقدامات و ابتکارات خود را در زمینه صیانت از عفاف و حجاب به دبیرخانه قرارگاه استانی منعکس کنند تا به قرارگاه مرکزی اعلام شود.
کامرانی بیان داشت: با توجه به جایگاه عفاف و حجاب در حفظ سلامت جامعه این مهم مورد تاکید ویژه دین مبین اسلام است و باید از ظرفیت صداوسیما، فضای مجازی، شبکه های اجتماعی و رسانه ها به دلیل تاثیر گذاری و نفوذ در بین آحاد جامعه برای گسترش فرهنگ عفاف و حجاب بهره گرفته شود.
وی تصریح کرد: در دستگاه های اجرایی، دانشگاهها و مراکز درمانی به دلیل وجود دستورالعمل های پوشش و عفاف و حجاب با کمترین مشکلات در زمینه عفاف و حجاب مواجه هستند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان، ابراز داشت: صیانت از فرهنگ عفاف و حجاب در اماکن عمومی، گردشگری و تفریحی نیازمند اهتمام ویژه است.
کامرانی با اشاره به اهمیت آسیب شناسی علل کم رنگ شدن عفاف و حجاب در جامعه، گفت: آسیب شناسی این موضوع در جامعه نیازمند اقدامات پژوهشی می باشد که ضروری است دستگاه های اجرایی ذیربط از ظرفیت دانشگاهها و حوزه های علمیه جهت انجام مطالعات علمی در این بخش برای ارائه راهکارهای عملیاتی بهره گیرند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان افزود: هماهنگی و هم افزایی و همفکری دستگاه های اجرایی، دانشگاهها و دستگاههای حاکمیتی نقش بسزایی در تحقق اهداف قرارگاه عفاف و حجاب دارد.
وی یادآور شد: با توجه به اهمیت مقوله حجاب و عفاف قرارگاه کشوری و استانی برای صیانت از این فرهنگ غنی دینی با حضور مسئولان ارشد کشوری و استانی تشکیل شده است و قرارگاه استانی و شهرستانی عفاف و حجاب مسئولیت برنامه ریزی، نظارت و ارزیابی دستگاه های اجرایی را در زمینه گسترش فرهنگ غنی عفاف و حجاب بر عهده دارد.
کامرانی تاکید کرد: عفاف و حجاب به عنوان یک رکن مهم دینی سد محکمی برای حفاظت از نهاد خانواده در برابر انواع آسیب ها است و باید در جهت گسترش هر چه بیشتر این فرهنگ در جامعه تلاش کرد.
نظر شما