رامین آذری، روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: اعزام زائران حج تمتع از ۲۲ خرداد به مدت ۳ روز انجام شد و در این مدت زائران استان با انجام ۶ پرواز توسط شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران به مدینه منوره اعزام شدند.
وی اظهار داشت: عملیات برگشت زائران این استان نیز طبق برنامه زمان بندی شده حدود ۲۵ تیر از مدینه منوره به فرودگاه بین المللی شهید مدنی تبریز منتقل خواهند شد.
به گزارش ایرنا، حاجیان آذربایجان شرقی ۳۳ تا ۳۵ روز در مدینه و مکه خواهند بود و پس از برگزاری مراسم حج به تبریز بازمی گردند.
بنابراین گزارش بعد از ۲ سال وقفه در اعزام حجاج به دلیل بحران کرونا، امسال اعزام زائران به خانه خدا دوباره آغاز شد.
امسال بنا به تصمیم وزارت حج عربستان متقاضیان بالای ۶۵ سال به حج تمتع اعزام نخواهند شد و با توجه به شرایط کرونایی و تصمیم عربستان مبنی بر عدم گسترش این بیماری ۳۹ هزار و ۶۳۰ زائر واجد شرایط از کشورمان برای انجام مناسک حج به سرزمین وحی اعزام می شوند.
به گزارش ایرنا، در سال ۱۳۵۶ پرواز حجاج از فرودگاه تبریز شروع و از سال ۱۳۷۰ با تصویب هیئت دولت بهعنوان فرودگاه بینالمللی نامگذاری شد و در سال ۱۳۷۸ بهعنوان یکی از فرودگاههای درجه یک کشور انتخاب شده و از آن تاریخ بهعنوان یکی از چهار فرودگاه Open Sky (آسمان باز) ایران خدمات هوایی خود را به پروازهای داخلی و خارجی و عبوری ارائه میکند
فرودگاه بینالمللی شهید مدنی تبریز، در سال گذشته شاهد توسعه پروازهای داخلی و بینالمللی بوده و میرود که با تقویت زیرساختها و گسترش شبکه پروازی به هاب فرودگاهی منطقه شمال-غرب کشور بدل شود.
بنا بر این گزارش تبدیل شدن به یک هاب منطقهای و بینالمللی، به غیر شبکه پرواز گسترده به زیرساختهای فرودگاهی نیز نیاز دارد و در حال حاضر فرودگاه تبریز از امکاناتی چون باند طویل برای نشست و برخاست هواپیماهای پهنپیکر، اپرون با ظرفیت پارک ۱۲ فروند هواپیما و تجهیزات کمک ناوبری مانند ILS و DVOR/DME برخوردار است، اما نیاز به توسعه ترمینال در این فرودگاه احساس میشود.
احداث یک ترمینال ۱۸ هزار متری در فرودگاه شهید مدنی تبریز برنامه ریزی شده است که یکی از پروژههای مهم عمرانی این فرودگاه به شمار میرود.
نظر شما