در این طومار که یک نسخه آن روز چهارشنبه در اختیار دفتر خبرگزاری ایرنا در آبادان قرار گرفت آمده است: حادثه ریزش ساختمان متروپل فعالیت اقتصادی تعداد زیادی از بازاریان مجاور این ساختمان را مختل کرده و با وجود وعدههای مکرر در خصوص جبران خسارت تاکنون اقدامی در این رابطه صورت نگرفته است.
در بخش دیگری از این طومار آمده است :با وجود آغاز فعالیت تعدادی از مغازههای مجاور متروپل اما هنوز تعداد زیادی از کسبه بدون مکان و منبع درآمد بوده و روز به روز به تعداد چکهای برگشتی آنها اضافه میشود.
کسبه خیابان امیری در این طومار اعلام داشتند ، فشار وارده به کسبه و بازاریان آسیب دیده از حادثه متروپل در حالی است که اقساط بانکها، حق بیمه کارگران، هزینه اجارهبها، حقوق پرسنل، هزینههای انشعاب و بسیاری هزینههای جاری بدون هیچ مهلتی باید پرداخت شود و در این بین با وجود دستور رییس جمهور به استاندار خوزستان و فرماندار ویژه آبادان در خصوص استمهال این وجوه تاکنون هیچگونه اقدامی در این خصوص انجام نشده است.
کسبه مجاور متروپل با وضع کنونی خیابان امیری و توقف عملیات آواربرداری از فرماندار این شهرستان خواستند نسبت به تخریب بقایای ساختمان متروپل اقدام شده و خیابان امیرکبیر بازگشایی شود ، همچنین تخصیص اعتبار به کسبه زیان دیده از حادثه در اسرع وقوع در دستور کار قرار گیرد.
معاون استاندار خوزستان و فرماندار ویژه آبادان در این خصوص به خبرنگار ایرنا گفت: کسبه مجاور متروپل میتوانند با مراجعه به ستاد پیگیری خسارت حادثه متروپل، اطلاعات خود را به گروههای مستقر ارائه و راهنمایی قضایی و اداری دریافت کنند.
احسان عباسپور اظهار داشت: تلاش دولت رسیدگی و پرداخت خسارت به خسارت دیدگان این حادثه است که پس از بررسی خسارت پرداخت خواهد شد.
وی اظهار داشت: بازار خلیج فارس برای ادامه فعالیت کسبه آسیب دیده از حادثه متروپل در نظر گرفته شده است و کسبه میتوانند برای تحویل غرفه به این محل مراجعه کنند.
عباسپور در خصوص محدودیت تردد اعمال شده در خیابان امیرکبیر و اطراف ساختمان متروپل نیز گفت: از آنجایی که اولویت حفظ جان و سلامت شهروندان است لذا تا زمانی که جان مردم از بابت ریزش ساختمان در خطر است محدودیت های اطراف ساختمان متروپل برداشته نخواهد شد.
دوم خردادماه بخشی از ساختمان متروپل آبادان ریزش کرد. این حادثه به مرگ ۴۳ نفر و مصدوم شدن ۳۷ نفر دیگر منجر شد.
نظر شما