به گزارش روز چهارشنبه ایرنا نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد هریس، جواد محمودی کرمجوان ادامه داد: ایجاد اشتغال همراه با آموزش فنی و آموزش به صورت تخصصی در زمینه کسب مهارت در منطقه و کشور، توانمندسازی و ارتقاء جایگاه صنعت فرش دستباف منطقه، برندسازی و بازگرداندن اعتبار فرش دستباف هریس و حرکت به سوی تولید با بروزرسانی و ارتقاء علمی و فنی صنعت فرش در جهت بالا بردن کیفیت و اعتمادسازی جامعه مصرف کننده از دیگر اهداف ایجاد مدرسه عالی مهارتی صنعت فرش در این مجتمع آموزشی است.
رییس دانشگاه آزاد هریس در مورد ایجاد مدرسه عالی مهارتی پوشاک افزود: کارگاه تولیدی پوشاک صنعتی دانشگاه آزاد هریس با بهره گیری از مواد اولیه مرغوب؛ کنترل کیفیت طبق استانداردهای جهانی با سرویس دهی مناسب به مشتریان ایجادشده و در راه رسیدن به آرمان اصلی خود که همواره جلب حداکثری رضایت مشتریان است دست از تلاش بر نخواهد داشت .
وی ادامه داد: مهارت آموزان پس از طی دوره های کوتاه مدت و میان مدت در این مجتمع موفق به دریافت گواهینامه های معتبر از این دانشگاه شده و می توانند وارد بازار کار و اشتغال شوند.
کرمجوان اعلام کرد: حداقل پذیرش مهارت آموز در هر دوره در مدرسه عالی مهارتی صنایع فرش و پوشاک ۱۵۰ مهارت آموز می باشد که پس از طی مراحل آموزشی ، مهارت آموز می تواند به عنوان یک فرد حرفه ای در زمینه تولید فرش و پوشاک در بازار کار مشغول شود.
نظر شما