نیروی دریایی از توان شرکت های دانش بنیان بهره می گیرد

کیش - ایرنا - فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی گفت که این نیرو برای توسعه و ساخت تجهیزات سطحی و زیرسطحی از توان شرکت های دانش بنیان بهره می گیرد.

 امیر دریادار شهرام ایرانی عصر چهارشنبه در حاشیه بازدید از دوازدهمین نمایشگاه صنایع دریایی و دریانوردی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: شناورهای زیر سطحی بالاترین سطح تکنولوژی و فناوری را دارند و امروز نیروی دریایی راهبری ارتش جمهوری اسلامی افتخار این را دارد که بالاترین تکنولوژی در حوزه زیر سطحی را در اختیار دارد و آنها را در صحنه عمل بکار می گیرد.

وی با اشاره به اینکه فعالیت های نیروی راهبردی دریایی ارتش جمهوری اسلامی مبتنی بر دانش بنیان است، افزود: تجهیزات این نیرو کاملا دانش بنیان بوده و صفر تا ۱۰۰ آنها توسط سربازان جمهوری اسلامی ساخته می شود که افتخار بزرگی است.

امیر دریادار ایرانی افزود: حضور در بالاترین سطح فناوری های روز جهان از الزامات نیروی دریایی است و برای تحقق این هدف در کنار توانمندی نیروهای جان برکف این نیرو، از توان شرکت های دانش بنیان در حوزه های مرتبط بدون هیچ محدودیتی استفاده می کنیم.

وی با بیان اینکه نیروی دریایی همواره در ساخت تجهیزات خود از توان کل کشور استفاده می کند، اضافه کرد: امروز این نیرو به لحاظ آمادگی و توان رزمی در سطح بالایی قرار دارد و توان پایه دانش، آموزش و تجهیزات آن در حوزه زیر دریا، سطح دریا و هوا به حدی رسیده است که قدرت های بزرگ دریایی امروز در کنار ما تمرینات مشترک انجام می دهند.

فرمانده نیروی دریایی یادآور شد: حوزه دریا یک حوزه پیچیده ای است و اگر کشوری در کنار کشوری دیگر برای انجام تمرین و رزمایش قرار می گیرد بدون شک توانایی و توانمندی آن را قبول دارد.

وی با بیان اینکه همیشه ایرانی ها دست دوستی به همه بشریت دراز کرده و همیشه حامی صلح و دوستی هستند و خواهند بود افزود: دشمنان در منطقه جایی ندارند و به عنوان یک نیروی غیر موجه حضور دارند و اصرار به حضور آنها توجیهی ندارد.

امیر دریادار ایرانی افزود: توصیه می کنیم که دشمنان در جای خود بنشینند و بدون شک ما با همکاری و همراهی کشورهای منطقه امنیت و ایمنی دریا را در بالاترین سطح ممکن تامین خواهیم کرد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی در خصوص دوازدهمین نمایشگاه صنایع دریایی و دریانوردی نیز گفت: علی رغم همه محدودیت ها نمایشگاه خوبی برپا شده و تفاوت آن با دوره های گذشته نیز لبیک گویی دست اندرکاران آن به فرمایشات رهبر معظم انقلاب و اعطای فرصت به شرکت های دانش بنیان برای معرفی توانمندی هایشان است.

دوازدهمین نمایشگاه صنایع دریایی و دریانوردی با حضور حدود ۱۰۰ شرکت فعال در این عرصه عصر دوشنبه ۲۳ خرداد در نمایشگاه بین المللی جزیره کیش گشایش یافت.

این نمایشگاه تا ۲۶ دایر بوده و با حمایت، سازمان بنادر ودریانوردی، سازمان منطقه آزاد کیش، شورای عالی دریایی کشور و انجمن مهندسی دریایی ایران و با حضور فعالان داخلی و بین‌المللی صنعت دریایی در فضایی به وسعت ۱۸ هزارمترمربع در حال برگزاری است.

فراهم شدن زمینه های رشد و توسعه اقتصاد دریا محور، رونق کسب و کارهای صنعت دریایی در زمینه‌های کشتیرانی، طراحی، کشتی سازی، بنادر، شیلات، دریانوردی، محیط زیست، گردشگری، فراساحل و توسعه سواحل مکران در جنوب کشور از دیگر اهداف برپایی این نمایشگاه است.

سالانه  حدود ۵۰ هزار کشتی بزرگ اقیانوس پیما در خلیج فارس و دریای عمان تردد می کنند و جمهوری اسلامی ایران در شمال این آب های بین المللی، یکی از مناطق مستعد برای توسعه صنعت دریایی است.

ایران با بیش از پنج هزار و  ۸۰۰ کیلومتر مرز آبی در شمال وجنوب یکی از کشورهای دریایی جهان محسوب می شود و افزایش سرمایه گذاری ها در صنعت دریایی کشور در توسعه و رشد اقتصاد دریا محور کشور نقش مهمی ایفا می کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha