وزیر دفاع آمریکا: غرب باید ارسال تسلیحات به اوکراین را تشدید کند

تهران-ایرنا- لوید آستین وزیر دفاع آمریکا روز چهارشنبه در بروکسل اعلام کرد، غرب باید ارسال تسلیحات به اوکراین را تشدید کند.

به گزارش ایرنا از الجزیره، آستین در نشستی در بروکسل با حضور حدود ۵۰ کشور حامی اوکراین از جمله اعضای ناتو گفت: ما باید تعهد مشترک خود به دفاع از اوکراین را تشدید کنیم و با جدیت بیشتر به این کشور کمک کنیم تا از توانایی اوکراین برای دفاع از شهروندان و سرزمینش اطمینان پیدا کنیم. 

پیش از آغاز این نشست، ینس استولتنبرگ دبیرکل ناتو گفت، اعضای این ائتلاف به ارسال تسلیحات سنگین و سامانه‌های موشکی دوربرد به اوکراین ادامه خواهند داد. 

وی تصریح کرد، اعضای ناتو احتمالا ماه آینده در جلسه بعدی این ائتلاف در خصوص بسته امنیتی جدید برای اوکراین به توافق خواهند رسید. 

دبیرکل ناتو اظهار داشت: گاهی اوقات این تلاش‌ها زمان می‌برد. به همین دلیل برگزاری جلسه‌ای مانند امروز (چهارشنبه) اهمیت دارد تا بتوانیم با نمایندگان اوکراین دیدار کنیم و چالش‌ها را شناسایی نماییم. 

به گزارش ایرنا، جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در حالیکه کشورش در بحران‌های مختلف اقتصادی از جمله انرژی، افزایش قیمت‌ها و تورم بی‌سابقه در ۴۰ سال اخیر به سر می‌برد، با ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین درباره بسته نظامی جدید واشنگتن به کی‌یف گفت وگو کرد. 

بایدن گفت: به زلنسکی اطلاع دادم که آمریکا کمک امنیتی اضافی به ارزش یک میلیارد دلار که شامل توپخانه، تسلیحات دفاع ساحلی و همچنین مهمات برای توپخانه و سیستم‌های پیشرفته راکتی می‌شود به اوکراین ارائه خواهد داد. 

به نوشته رویترز، این بسته تسلیحاتی جدید شامل سامانه‌های موشکی ضد کشتی، موشک‌های توپخانه‌ای و گلوله‌های توپ‌های هویتزر می‌شود. 

بسته تسلیحاتی جدید آمریکا برای اوکراین همزمان با دیدار لوید آستین وزیر دفاع این کشور با همتایان خود در بروکسل ارائه می‌شود.

این بسته از طریق ارائه اقلام دفاعی مازاد از ذخایر تسلیحاتی آمریکا و همچنین با استفاده از طرح کمک امنیتی اوکراین تامین می‌شود. 

موشک ضد کشتی هارپون، رادیوهای ارتباطی امن، تجهیزات دید در شب و آموزش نیز در بسته جدید تسلیحاتی آمریکا برای اوکراین پیش بینی شده است. 

ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوگانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت و سه روز پس از آن، پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) نیز عملیاتی نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کی‌یف به رویارویی نظامی تغییر وضعیت داد. 

جنگ اوکراین اکنون وارد چهارمین ماه شده است و واکنش‌ها به تهاجم روسیه، ارسال تسلیحات به اوکراین و بروز تبعات تازه آن در زمینه‌های سیاسی، نظامی، اقتصادی و اجتماعی همچنان ادامه دارد. 

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha