۲۶ خرداد ۱۴۰۱، ۱۳:۱۷
کد خبر: 84790721
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

اجرای طرح نشاط خانواده‌ها در ۲۷۰ روستای استان فارس

لارستان- ایرنا- مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری فارس تاکید کرد که طرح بشری (نشاط خانواده های روستایی و عشایری) با هدف شناسایی ظرفیت ها و حمایت و تقویت توانمندی زنان و دختران روستایی و عشایری در ۲۷۰ روستای استان فارس به صورت پایلوت آغاز شده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، زهرا یقطین روز پنجشنبه در دیدار با فرماندار ویژه لارستان و مشاوران فرمانداران شهرهای جنوبی فارس اظهار داشت: فعالیت ها و اقدام ها در قالب این طرح مهم که در راستای ارتقای توانمندی زنان روستایی و عشایری است در سطح وسیع و در ابعاد مختلف پیش بینی و طراحی شده است.

وی تصریح کرد: با اجرای این طرح علاوه بر تقویت و بارورکرن استعدادها و توانمندی زنان و دختران روستایی به ویژه در زمینه هنرها و صنایع دستی و دست ساخته های آنان به نوعی باعث رونق و شکوفایی کسب و کارهای خرد و مشاغل خانگی در روستاها هم خواهد شد.

مدیرکل امور بانوان استانداری فارس یادآور شد: همچنین این طرح سایر فعالیت های اجتماعی و فرهنگی و هنری زنان روستایی و عشایری را هم شامل می شود و اجرای دقیق و منظم و هدفمند آن می تواند به ایجاد شور و نشاط اجتماعی و در نهایت به استحکام بیشتر خانواده های روستایی کمک شایانی کند.

وی ابراز امیدورای کرد که در فرآیند اجرای این طرح و برای ایجاد نشاط اجتماعی خانواده های روستایی وعشایری از ظرفیت و توان برخی نهادهای حمایتی و بنگاه های اقتصادی از جمله کمیته امداد، بهزیستی، بنیاد برکت و بنیاد متستضعفان در راستای تحقق اهداف و برنامه ها در قالب اجرای این طرح نیز بهره خواهیم برد.

یقطین ، در بخش دیگری از سخنان خود و در گفت وگو با خبرنگار ایرنا هم در زمینه دیگر برنامه های مربوط به حوزه بانوان و خانواده استان فارس نیز گفت: هفت محور مهم و عملیاتی در دستور کار و فعالیت های این حوزه در سطح استان قرار گرفته است.

اجرای طرح نشاط خانواده‌ها در ۲۷۰ روستای استان فارس

وی تصریح کرد: محور اصلی این برنامه ها بر استحکام بیشتر بنیان خانواده و و نهادینه کردن شور و نشاط اجتماعی در بین خانواده ها استوار خواهد بود.

او با اشاره به برنامه دولت و به ویژه مجموعه مدیریتی استان فارس برای بکارگیری و استفاده از زنان توانمند درعرصه های مدیریتی نیز گفت: رویکرد و نگاه استاندار و معاون سیاسی و امنیتی استانداری فارس و  سایر مدیران در این موضوع هم راستا با نگاه دولت تاکنون مثبت بوده است.

وی افزود: هم اینک در برخی نهادها و دستگاه های مختلف اجرایی حرکت های خوبی در استفاده از بانوان توانمند و خلاق در عرصه مدیریتی نیز شروع شده که سازمان جهاد کشاورزی و ورزش و جوانان فارس از جمله این نهادها هستند.

مدیرکل امور بانوان استانداری فارس گفت: التبه رویکرد و نگاه به مساله ارتقای منزلت اجتماعی زنان و خانواده نباید و نمی توان تنها به صرف گماشتن زنان در پست ها و مناصب مدیریتی خلاصه و محدود شود و بی گمان این یک تصور و برداشت ناقصی خواهد بود.

وی اضافه کرد: نگاه و رویکرد این دولت نسبت به جایگاه و نقش زنان چند وجهی ، گسترده و حوزه های وسیعی را شامل می شود و بدون شک مسئولیت خطیر همسرداری و فرزندآوری و مدیریت خانواده ها در کنار فعالیت های عمیق و تاثیرگذار زنان در حوزه های مختلف اجتماعی ، فرهنگی و حتی اقتصادی این قشر را نباید فراموش کرد.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری فارس موضوع افزایش جمعیت و فرزندآوری در میان خانواده ها را به عنوان یک رویکرد و راهبرد اساسی و از برنامه های مهم این حوزه نیز یادآور شد و گفت: نمی توان به خاطر برخی مسایل اقتصادی و معیشتی از این هدف مهم خانواده ها به راحتی چشم پوشید.

وی تصریح کرد: بر اساس تحلیل ها و براشت هایی که امروزه در بین خانواده ها و زنان انجام گرفته درگیری های ذهنی و نگرانی از بابت فرزندآوری بیش از سایر جنبه ها و مسائل اقتصادی خانواده ها و بانوان را رنج می دهد که یکی از رویکردها و سیاست گذاری مهم و عمیق ما هم تقویت و تاکید بر همین موضوع خواهد بود.

او ادامه داد که ایجاد مراکز درمان ناباروری و نقش و تاثیرگذاری مجموعه دانشگاه های علوم پزشکی در این راستا و ایجاد حلقه ها و شبکه های قوی اجتماعی برای آگاهی بخشی بیشتر زنان و خانواده ها از جمله اقدام ها و برنامه های مهم برای تحقق و عملیاتی کردن موضوع افزایش جمعیت و استحکام بیشر خانواده ها است.

فرماندار ویژه لارستان هم گفت: برای استحکام بنیان خانواده و طراحی و عملیاتی کردن برنامه ها نیازی به هزینه های هنگفت و یا برگزاری جشنواره ها و همایش های بزرگ و مختلف نیست.

اجرای طرح نشاط خانواده‌ها در ۲۷۰ روستای استان فارس

داریوش دهقان یادآور شد: می توان با ایجاد شبکه ها و حلقه های کوچک خانوادگی و تقویت ارتباط و راه اندازی گفت وگوهای بین خانودگی حتی در سطح روستاها وعشایر و محله های کوچک به این هدف بزرگ که استحکام و تقویت بینان خانواده است ، برسیم.

وی ابراز داشت: هرچه موضوع استحکام بنیان خانواده و توجه به این اصل مهم در سطح جامعه و به ویژه بین مدیران و مسئولان و تصمیم سازان بیشتر نهادینه شود به همان میزان هم شاهد کاهش محسوس بسیاری از مشکلات و ناهنجاری های اجتماعی و چالش های دیگر فرهنگی خواهیم بود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha