به گزارش روز سهشنبه ایرنا؛ سردار «ناصر باباخانی» در دیدار با سرپرست کانون پرورش فکری استان کرمانشاه با ابراز خرسندی از نگاه سرپرست کانون به اجرای برنامههای مشارکتی، گفت: خوشحالیم که بتوانیم با مشارکت کانون، قدمهای خوبی برای کودکان و نوجوانان برداریم.
وی، بحث کودک و نوجوان را مهم و تربیت کودکان و نوجوانان را نسبت به آنچه نظام از دستاندرکاران انتظار دارد، امری ضروری و بایسته عنوان کرد.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان کرمانشاه همچنین تلاش در راستای فرهنگ سازی و آموزش در میان کودکان و نوجوانان را جهاد تبیین دانست و افزود: لازم است که با زبان کودکانه با آنها از دوران مختلف انقلاب برای نسل جدید بگوییم و این وظیفه همه ماست.
سردار باباخانی همچنین، حضور مجموعه کانون پرورش فکری در حوزه برنامهسازی برای صدا و سیما را خواستار شد و تصریح کرد: صدا و سیما با کمک کانون میتواند در حوزه کودک و نوجوان کارهای مهم و تاثیرگذاری را انجام دهد زیرا کانون یکی از جاهای تاثیرگذار بر کودکان و نوجوانان است.
در ابتدای این دیدار، «محمد خیاطزنجانی»، سرپرست کانون استان کرمانشاه نیز با استقبال از اجرای برنامههای مشارکتی، گفت: کانون نباید در خودش خلاصه شود و باید پیوست فرهنگی با ادارهها و نهادها داشته باشد.
وی همچنین افزود: توسعه برنامههای مشارکتی یکی از مهمترین اهداف ماست. ضمن اجرای کیفی و کمّی، باید اجرای این فعالیتها و برنامهها تاثیرگذاری مطلوب را بر کودکان و نوجوانان نیز داشته باشد.
در ادامه این جلسه، دو تن از کارشناسان اداره کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس به ارائه گزارشی از برنامههای اجراشده در حوزه کودک و نوجوان استان پرداختند.
در پایان، بر انعقاد تفاهمنامه میان کانون و بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان کرمانشاه برای اجرای برنامههای مشارکتی تاکید شد.
به گزارش ایرنا، بیش از ۴۶ هزار کودک و نوجوان ۶ تا ۱۶ سال کرمانشاهی عضو کانون های استان است. هماکنون ۳۱ مرکز ثابت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کرمانشاه و یک مرکز سیار روستایی وجود دارد که تنها مرکز سیار کانون، ۴۰ روستا را زیرپوشش خود قرار داده است.
۳۵۰ هزار جلد کتاب هم اکنون با سه هزار عنوان در کتابخانههای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان وجود دارد.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای ۳۵ شهر و ۲ هزار و ۵۹۵ روستا است.
نظر شما