استاندار کرمانشاه: مطالعه کتاب یک لذت متعالی همراه با آرامش و تفکر است

کرمانشاه – ایرنا - استاندار کرمانشاه با بیان اینکه در حوزه کتابخوانی ابتدا باید بستری را فراهم کنیم که مردم برای مراجعه به کتاب، احساس نیاز کنند سپس از خواندن کتاب‌های خوب لذت ببرند، گفت: مطالعه کتاب یک لذت متعالی همراه با آرامش، اندیشه و تفکر است و این ویژگی در دیگر فضاهای فریبنده مانند شبکه‌های اجتماعی، فضای مجازی و هوش مصنوعی نیست.

به گزارش ایرنا، محمد طیب صحرایی عصر سه‌شنبه در همایشی که به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی در کتابخانه امیر کبیر و با حضور علاقه مندان به کتاب و کتابخوانی برگزار شد، عنوان کرد: شهید یحیی سنوار علاوه بر اینکه یک مبارز بی نظیر و شجاع بود، یک نویسنده برجسته هم بود و کتاب زیبای "خار و میخک" ایشان یک روایت روان، صمیمی و صادقانه از یک حماسه کم نظیر معاصر است که از نگاه انسانی، صاف، زلال و معصومانه یک کودک فلسطینی، جهان سرشار از کینه و ظلم صهیونیست ها را به تصویر کشیده است و به همه توصیه می کنم این کتاب را حتما مطالعه کنند.

وی افزود: در این ایام فضای کتابخانه ها می توانند بسیار بیش تر از گذشته این جلوه های ایثار، شهادت و مقاومت را برای جامعه کرمانشاهی و به ویژه نسل جدید، جلوه گر کنند.

استاندار کرمانشاه طرح دیدگاه‌هایی مانند این موضوع که هر کتابی ارزش یکبار خواندن را دارد را از اساس غلط خواند و گفت: گاهی یک کتاب ناسالم می‌تواند آثار مخربی مشابه خوردن یک ماده آلوده به سم را برای ذهن و روان انسان ایجاد کند و باید جامعه را از این آسیب ها مصون نگاه داریم.

وی این توصیه متداول که کتاب را باید برای فراگرفتن و کسب دانایی بیشتر مطالعه کرد را فاقد جذابیت های لازم دانست و گفت: اگر کتابخوانی تنها برای یادگیری بیشتر باشد افراد و به ویژه جوانان به دنبال کسب این دانایی در فضاهای جذابی مانند شبکه های اجتماعی و فضای مجازی خواهند رفت.

صحرایی ادامه داد: انسان به دنبال چیزهای است که به آن احساس نیاز کند و بی نیازی معمولا موجب فاصله و بی اعتنایی می شود. به عنوان مثال انسان‌ها هنگام نیاز به غذا به دنبال گزینه هایی می روند که برای آن ها لذت بخش تر است.

وی ادامه داد: در حوزه کتابخوانی هم ابتدا باید بستری را فراهم کنیم که مردم برای مراجعه به کتاب، احساس نیاز کنند و در ادامه از خواندن کتاب های خوب لذت ببرند.

استاندار کرمانشاه در بخش دیگری از سخنانش به موضوع ترس انسان ها از هوش مصنوعی اشاره کرد و گفت: بسیاری این واهمه را دارند که هوش مصنوعی جایگزین کتاب و کتابخوانی شود در حالیکه انسان همواره می تواند از هوش مصنوعی که توسط خودش ابداع شده است، یک گام جلوتر باشد و نیاز به کتاب و لذت مطالعه کتاب را برای خود محفوظ نگاه دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha