به گزارش خبرنگار ایرنا، قاسم عموعابدینی روز پنجشنبه در نشست با مسوولان میاندوآب در محل مرکز آموزش عالی شهید باکری این شهرستان اظهار کرد: آمایش این مراکز برمبنای ظرفیت و پتانسیلهای منطقه خواهد بود و آمایش سرزمینی هم مدنظر قرار میگیرد.
وی اضافه کرد: در این قالب زیرساختها و مسیری که در حوزه توسعه آموزشهای عالی و جریان آمایش آموزش عالی قرار دارد، بررسی میشود تا منطبق بر توانمندیها و ظرفیتهای منطقه بر اشتغال زایی و مهارت آموزی فارغالتحصیلان منجر شود.
وی اظهار کرد: در طرح تحول دولت، در بخش آموزش عالی مهارت آموزی و توانمندیهایی که در منطقه است، مورد توجه قرار می گیرد.
معاون آموزشی وزیر علوم ادامه داد: چشمانداز طرح تحول باید به صورت منطقهای و استانی در منظومه آمایش قرار گیرد و برای اجرای دقیق آن باید از ظرفیت نخبگان منطقه استفاده شود.
عموعابدینی با بیان اینکه برای ارتقای مرکز آموزش عالی به دانشگاه باید همه پای کار باشند، گفت: در برابر راهاندازی رشتههای مختلف تحصیلی باید تعهد شغلی آنها نیز توسط ارگانهای مربوطه تضمین شود.
وجود یک مرکز علمی دولتی در میاندوآب ضروری است
نماینده مردم میاندوآب در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه اظهار کرد: با پیگیریهای انجام گرفته در روزهای گذشته دانشگاه فرهنگیان این شهرستان با حضور مقام عالی وزارت آموزش و پرورش راهاندازی شد ولی برخی که نمیخواهند قبول کنند بدانند که دانشگاه فرهنگیان برای همیشه در میاندوآب افتتاح شده است.
مهدی عیسیزاده با بیان اینکه رشد و ارتقای مرکز آموزش عالی شهید باکری میاندوآب را هم پیگیر خواهم شد، گفت: با عنایت معاونت آموزشی وزارت علوم این مهم تحقق مییابد.
وی با اشاره به موقعیت جغرافیایی میاندوآب افزود: وجود یک مرکز علمی دولتی در این شهرستان به جهت پوشش دادن شهرهای زیاد که تردد آنها از میاندوآب است، ضرورت دارد.
وی اضافه کرد: باوجود اینکه مرکز آموزش و تحقیقات کشاورزی میاندوآب در ۵۰۰ هکتار زمین قرار دارد و حتی ۸۰ درصد تحقیقات کشاورزی کشور در این شهرستان انجام میگیرد، مدیریت آن برعهده استان است و حتی تنها دانشکده هنرستان بعد از تبریز در میاندوآب فعالیت داشته که دست خوش برخی تغییرات شد.
ظرفیت مرکز آموزش عالی شهید باکری میاندوآب مورد غفلت قرار گرفته است
فرماندار ویژه میاندوآب نیز در این نشست اظهار کرد: میاندوآب یکی از شهرستانهای ویژه آذربایجانغربی است که به شکل غیرمستقیم در شاهرگ ارتباطی هشت استان و به شکل مستقیم سه استان را به همدیگر وصل میکند.
علی پیام با بیان اینکه این شهرستان ۸۵۰ شهید والامقام در راستای تقویت انقلاب اسلامی و دفاع از کیان کشور نقش مهمی را ایفا کرده، گفت: به همین خاطر مسوولان باید توجه ویژهای به میاندوآب داشته باشند چون این شهرستان به جهت ظرفیت و پتانسیلهای منحصر به فرد جایگاه مطلوب و ممتازی در استان دارد و به تبع آن طی چهار ماه گذشته رییس جمهور، چهار وزیر و سه معاون وزیر به میاندوآب سفر کردهاند که منشا آثار و برکات زیادی خواهد بود.
به گزارش ایرنا، معاونت آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری روز پنجشنبه با حضور در مرکز آموزش عالی شهید باکری میاندوآب از واحدهای مختلف آموزشی و پژوهشی این دانشگاه بازدید کرد.
در این سفر رییس دانشگاه ارومیه، نماینده مردم میاندوآب در مجلس و فرماندار ویژه این شهرستان وی را همراهی میکردند.
مرکز آموزش عالی شهید باکری میاندوآب دارای ۲۸۰ دانشجو است که در هفت رشته شامل ترویج و کشاورزی پایدار، گیاهان دارویی، مهندسی فضای سبز، معماری و در مقطع کارشناسیارشد در رشتههای فتوشیمی و گیاهان دارویی در آن تحصیل میکنند.
نظر شما