چطور بچه‌مسجدی‌ها در کرمان شهرک صنعتی ساختند؟

کرمان - ایرنا - دست‌های بچه‌های مسجد امام حسین (ع) خیابان مهدیه کرمان که شب‌ها رو به درگاه خدا بالا می‌رود، روزها با همت و اراده در شهرک صنعتی سدید چرخ های تولید و اقتصاد کشور را به حرکت در می آوردند.

به گزارش ایرنا، همه چیز از کتابخانه مسجد امام حسین (ع) و بیکاری کلافه کننده جوانان تحصیل کرده جویای کار خیابان مهدیه کرمان شروع شد.

جوانان خیابان مهدیه یکی از مناطق پایین شهر کرمان هم مانند سایر جوانان، جویای کار و البته کلافه بودند و به قول خودشان هر چه می‌جستند کمتر می یافتند تا اینکه دست هایی که نیمه شب ها به سوی خدا بالا می رفت حجت را تمام کردند و آستین همت را بالا زدند و در سال ۹۰ تصمیم گرفتند برای اشتغال منتظر کسی نمانند و همین انگیزه این گروه را که اول با سه نفر و سرمایه ۱۰ میلیون تومان شکل گرفت به سمت تولید و ایجاد اشتغال با حضور سایر بچه های مسجد کشاند.

روزها می گذشت و بچه های مسجد همچنان برای به دست آوردن آنچه که در ذهن خود طراحی کرده بودند تلاش می کردند اما در این مسیر پر چالش همه همراه نبودند و ساز موافق نمی زدند.

اقدامی که شوخی نبود

خیلی ها معتقد بودند این اقدام بچه های مسجد شوخی با مزه ای است که دیر یا زود روزگار روی جدی خود را به آن نشان خواهد داد اما انگار همت بچه های مسجد و البته همراهی برخی مسئولان بر این ادعا فائق آمد و سرانجام بچه های مسجد در سال ۹۴ کار را به صورت جدی آغاز و جواز تاسیس و بعد از آن  در سال ۹۷ پروانه بهره برداری دریافت کردند؛ این شد که شهرک صنعتی سدید جان گرفت و جوانه امید را در دل بچه های مسجد رویاند.  

حالا بعد از گذر سال‌ها و تلاش بچه مسجدی ها، شهرک صنعتی سدید کرمان واقع در محور زرند به کرمان در حوالی شهر کرمان با فعالیت ۴۵ واحد تولیدی ۸۰۰ میلیارد تومان سرمایه دارد و جوانان مسجدی در شرکت هایی چون تولید فرآورده های کنجد، تولید کره پسته، بسته بندی آرد، تولید کلیدهای فشار متوسط، دستگاه اندازه گیری دقیق مشغول به تولید و اشتغال آفرینی هستند.

ثمره تلاش بچه های مسجد امام حسین علیه السلام خیابان مهدیه کرمان در شهرک صنعتی سدید اشتغال بیش از ۳۰۰ نفر به صورت مستقیم و حدود ۶۰۰ نفر به صورت غیر مستقیم است.

موانع همچنان پای کار

مسجدی ها حالا قصد دارند با وارد کردن فناوری های جدید به تولید شهرک فناوری را با ۹ هکتار وسعت در کنار ۳۰ هکتار وسعت این شهرک تاسیس کنند و بگنجانند اما مثل همیشه موانعی وجود دارد.

 این بار نیز مانند دوره‌های گذشته با دعوت از  استاندار کرمان و مدیران مربوطه برای بازدید از این شرکت خواستار کمک برای رفع موانع موجود شدند.

محمدمهدی فداکار استاندار کرمان صبح امروز یکشنبه به همراه مدیران جهاد کشاورزی، صنعت و معدن، محیط زیست و غیره برای بازدید از این شهرک صنعتی از ساعت ۶ بامداد وقت گذاشت.

استاندار کرمان ضمن بررسی شرایط و وضعیت این شهرک به منظور رفع موانع موجودنیز قول مساعد داد.

فداکار در جریان این بازدید با تاکید به مدیران اجرایی برای رفع موانع پیش روی این شهرک غیردولتی گفت: حضور شخص مدیران در واحدهای تولیدی و آشنایی با واقعیت‌ها به تسریع در صدور مجوزها و رفع موانع کمک می‌کند.

وی با اشاره به اهمیت دانش‌بنیان‌ها و نامگذاری عنوان سال به " تولید؛ دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین" بر رفع مشکل برای توسعه حوزه دانش‌بنیان‌ها و شرکت‌های فناوری برای استقرار و ورود به عرصه تولید تاکید کرد.

 رییس هیات مدیره شهرک صنعتی سدید کرمان نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: قصد داریم همانطور که در بخش صنعت مدل مردمی ایجاد کردیم در بخش دانش بنیان ها نیز بتوانیم به همین شکل مدل سازی کنیم.

علی معینی با اشاره به وجود جوانان تحصیل کرده در کرمان تصریح کرد: نباید منتظر اتفاق خاصی برای ایجاد اشتغال و رفع مشکلات اقتصادی باشیم لذا باید دست باید شد.

وی خواستار تسریع در فرایند توسعه شهرک صنعتی سدید کرمان شد و از استاندار و مسولان خواست نسبت به رفع موانع موجود بر سر این راه این مجموعه اقتصادی مردمی را یاری کنند

شهرک صنعتی سدید کرمان، نخستین شهرک صنعتی در جنوب شرق کشور است که با سرمایه گذاری بخش خصوصی شکل گرفته است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha