به گزارش خبرنگار ایرنا، سید احمد علوی روز یکشنبه در هفتاد و یکمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در تذکری گفت: هنوز خبری از جمع بندی تعیین تکلیف ۹ سینمای باغ کتاب نیست و ضرورت دارد که این مجموعه ها که با سرمایه شهرداری تهران احداث شده هر چه زودتر در اختیار شهروندان قرار گیرد.
وی در ادامه در خصوص تخریب حوض خانه استاد لرزاده نیز گفت: موضوع در کمیته میراث فرهنگی و گردشگری پیگیری و مشخص شد تخریب با نظر کارشناسی و در جهت حفظ بنا بوده است.
علوی با بیان اینکه این تخریب یکبار نیز در زمان حیات مرحوم لرزاده صورت گرفته بود، گفت: حوض و باغچه سبب نم کشیدگی ساختمان شده بنابراین هر دو برای اصلاح و مرمت تخریب شدند.
وی اظهارداشت: ما در کمیته میراث فرهنگی و گردشگری حتما نظارت می کنیم تا حوض و باغچه به همان شکل قبلی بنا شود.
این عضو شورای شهر تهران در تذکری به موضوع کلیپ بهشت حضرت زهرا (س) اشاره کرد و گفت: شهرداری و سازمان بهشت حضرت زهرا (س) توضیحاتی دادند اما بهتر است مراقبت کنیم تا چنین اتفاقاتی رخ ندهد که بخواهیم توضیح دهیم.
انتقاد از کمبود آسانسور در ایستگاههای مترو
رییس کمیته اجتماعی شورای شهر تهران از عدم نصب و فعال نبودن آسانسور در برخی ایستگاه های مترو انتقاد کرد.
زهرا شمس احسان در هفتاد و یکمین جلسه شورای شهر تهران در تذکری اظهار کرد: شهر تهران وضعیت مناسبسازی خوبی برای افراد کمتوان و معلول ندارد و از طرفی سیستم حمل و نقل عمومی نقش حیاتی و مهمی در کیفیت زندگی این افراد ایفا میکند و در این میان مترو یکی از بهترین گزینهها است.
وی تاکید کرد: آسانسور و پله برقی یکی از اصلیترین الزامات مترو است اما با خبر شدیم که هفته گذشته در حالی ایستگاه مترو ۱۷ شهریور افتتاح شده که آسانسور ندارد و این در حالی است که تعداد زیادی از ایستگاهها فاقد آسانسور هستند و یا به علت نداشتن استانداردهای ایمنی تحویل شرکت بهرهبرداری مترو نشدند.
این عضو شورای شهر تهران ادامه داد: این مساله سبب شده که خطوط قدیمیتر نسبت به خطوط جدید وضعیت بهتری داشته باشد.
وی با بیان اینکه عدم دریافت استانداردهای ملی آسانسور در حالی است که زاکانی شهردار تهران در جلسات هیات دولت حضور دارد و نباید شاهد این مساله باشیم افزود: باید نسبت به مناسبسازی ایستگاههای مترو قبل از افتتاح و تکمیل امکانات اقدام شود و برنامهای برای نصب آسانسورهای استاندارد به شورا ارائه شود.
بکارگیری کودکان در جمع آوری زباله ممنوع است
دیگر عضو شورای شهر تهران نیز اظهار کرد: هر نوع به کارگیری کودکان و نوجوانان در جمعآوری زبالهها ممنوع است و از شهرداری می خواهیم به عملکرد پیمانکاران در این زمینه نظارت کند.
مهدی اقراریان در خصوص بکارگیری کودکان و نوجوانان برای جمع آوری زباله در تذکری گفت: بر اساس قانون به کار گرفتن افراد زیر ۱۵ سال ممنوع است و افراد بالای ۱۵ سال نیز با شرایط سخت، می توانند کار کنند.
وی از شهرداری تهران خواست که به عملکرد پیمانکاران بخش پسماند ورود کند چرا که نباید پیمانکاران از کودکان و نوجوانان برای جمع آوری زباله استفاده کند.
این عضو شورای شهر تهران ادامه داد: گرچه تخلفات پیمانکاران بطور مستقیم به شهرداری ارتباط ندارد اما نظارت این موضوع بر عهده شهرداران مناطق است و درخواست داریم که بر روی این مسئله مهم شهرداران ورود کنند.
لزوم طرح اقامه دعوی از سوی شهردار تهران علیه مدیران وقت شهروند
دیگر عضو شورای اسلامی شهر تهران بر لزوم تسریع در تغییر اعضای هیات مدیره شرکت شهروند از سوی شهردار تهران تاکید کرد و گفت: حتما باید اقامه دعوی علیه مدیران وقت شرکت شهروند از سوی شهردار تهران انجام شود.
محمد آخوندی در هفتاد و یکمین جلسه شورای شهر تهران در تذکری افزود: متاسفانه در دوره قبلی مدیریت شهری شعار شفافیت بسیار داده شد و با این شعار سعی کردند بسیاری از اتفاقاتی که در دوره قبل رخ داده بود را سرپوش بگذارند، اما امروز با بررسی برخی مسائل متوجه می شویم در بسیاری موارد شفافیت تنها یک شعار بیشتر نبوده است.
وی تاکید کرد: در یک نمونه مشخص که به تازگی دادسرای عمومی انقلاب تهران کیفرخواستی برای مدیرعامل سابق شرکت شهروند صادر کرده، مشخص شده که حقوق مردم تهران پایمال شده است لذا خواهشم از مدیریت شهری و دستگاه قضایی پیگیری این موضوع است تا حقوق مردم تهران استیفا شود.
این عضو شورای شهر تهران ادامه داد: در سال ۱۳۹۹ بدون اخذ مجوزهای لازم و بدون طی شدن مراحل قانونی، بر اساس مجوزهایی که شورای شهر تهران داشته و عدم رعایت ضوابط قانون تجارت و اداره ثبت شرکتها و عدم رعایت آیین نامه مالی و معاملاتی شهرداری تهران دوستان در دوره گذشته برند شهروند را تنها به ارزش سه میلیارد تومان واگذار کردند و امروز نظر کارشناس رسمی دادگستری و بر اساس کیفرخواستی که صادر شده ارزش این برند را حداقل ۶۰۰ میلیارد تومان برآورد کرده و اعلام جرم علیه مدیران وقت شهروند انجام شده است.
وی خطاب به مهدی چمران رییس شورای شهر تهران گفت: در سال ۸۸ نامه ای ارسال شده بود که هر گونه تغییر در وضعیت سازمانها و شرکتهای تابعه شهرداری تهران منوط به اجازه شورای اسلامی شهر تهران باشد که متاسفانه این موضوع برای شهروند رعایت نشده و مدیران وقت در تضییع حقوق مردم تهران مقصر هستند.
معاونت شهرسازی گره گشایی کند
همچنین دیگر عضو شورای شهر تهران گفت: از معاونت شهرسازی شهرداری تهران میخواهم تا تمام تلاش خود را به کار گیرد و گره مشکلات مردم در حوزه ساخت و ساز را باز کند.
حبیب کاشانی در تذکری اظهارکرد: ۳۱۸ روز از عملکرد شورای ششم گذشته و تا پایان فصل ساخت و ساز سه ماه دیگر بیشتر نمانده است.
وی افزود: تنها اقدامی که شورای شهر و شهرداری میتواند در فرصت باقی مانده و در بافت فرسوده انجام دهد این است که تجدید نظرهایی در این مناطق صورت گیرد.
این عضو شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: فصل بهار به عنوان فصل ساخت و ساز شناخته میشود و در صورت حل نشدن مشکل ساخت و ساز به خصوص در بافت فرسوده کارگران با مشکل مواجه خواهند شد و در همین راستا تقاضا دارم تا مشکل مردم برای ساخت و ساز در بافت فرسوده برطرف شود.
نظر شما