جذب بیشتر دانشجوی بین‌الملل نیازمند افزایش عوامل کششی است/ترکیه و امارات رقبای اصلی ایران

تهران- ایرنا- معاون بورس و امور دانشجویان خارج سازمان امور دانشجویان با اعلام برگزاری اولین المپیاد فرهنگی ورزشی برای دانشجویان بین‌الملل مشغول به تحصیل در ایران گفت: در رقابت جهانی برای جذب دانشجو در حالی که ترکیه و امارات رقبای اصلی ما در منطقه هستند، باید عوامل کششی را افزایش و عوامل رانشی را کاهش دهیم.

به گزارش خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا محمدجواد سلمان پور روز دوشنبه در گردهمایی مدیران تربیت بدنی، بین الملل و شاهد و ایثارگر دانشگاه های سراسر کشور اظهار داشت: مقام معظم رهبری همواره بر همگانی شدن کتابخوانی و ورزش تاکید دارند، دلیل این امر ورز دادن ذهن با مطالعه و ورز دادن بدن با ورزش است که در نهایت هر دو موجب تقویت و توسعه کارآمدی بیشتر ذهن و تن می شود.

وی ادامه داد: در دانشگاه ها واقعیت های مختلف و متعددی وجود دارد، واقعیت اصیل و ذاتی علم و معنویت است اما واقعیت های فرعی و جنبی زیاد است مانند جوانی، ازدواج، نشریات، تشکل ها، تحمل دیدگاه مخالف و غیره.

سلمانپور گفت: یکی از واقعیت های فرعی و جنبی مهم رویدادهای ورزشی و فرهنگی است که به تحقق درست و سریع واقعیت اصلی یعنی علم و معنویت کمک می کند. برگزاری المپیاد فرهنگی و ورزشی در مورد دانشجویان بین الملل برای این است که علم جایگاه خود را به دست آورد، آنها با دست پر به کشور خود برگردند، معنویت در جان آنها جایگاه بایسته بیابد و به همدلی با دیگر دانشجویان برسند.

سلمانپور خاطرنشان کرد: ما دنبال ایجاد تعلق خاطر در قلب دانشجویان بین الملل نسبت به ایران، انقلاب اسلامی، آرمان ها و اهداف امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری هستیم و در واقع افزایش معنویت از دغدغه های مهم رویداد فرهنگی و ورزشی دانشجویان بین الملل است.

معاون بورس و امور دانشجویان خارج از کشور تاکید کرد: سرمایه گذاری ما در حوزه بین الملل باید به سرمایه‌گذاری و تامین منافع کشور منجر شود و این امر با همکاری همه مدیران امور بین‌الملل در دانشگاه ها ممکن است.

وی همچنین به رقابت کشورهای مختلف در جذب دانشجویان بین الملل اشاره کرد و گفت: ما در این موضوع رقبای قدیمی و جدید داریم که رقبای قدیم ما کشورهای منطقه از جمله ترکیه و امارات متحده عربی هستند. در این رقابت جهانی باید عوامل کششی را برای جذب دانشجو افزایش داده و عوامل رانشی را کاهش دهیم.

سلمانپور تاکید کرد: اگر این رویداد فرهنگی و ورزشی و رویدادهای مشابه را طوری برگزار کنیم که بازتاب خوبی در رسانه های داخلی و خارجی داشته باشند، عوامل کششی را برای جذب دانشجویان بین الملل افزایش داده ایم. باید تلاش کنیم دانشجوی بین الملل ذهنیت مثبتی از زندگی و تحصیل در ایران داشته باشد.

وی هویت بخشی و شبکه سازی میان دانشجویان خارجی از کشورهای مختلف در ایران را از دلایل برگزاری المپیاد فرهنگی و ورزشی دانشجویان بین الملل دانست و گفت: جنبه فرهنگی این رویداد باید قوی تر باشد.

پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر و پسر از  ۱۸ تیر تا پنجم مرداد به میزبانی دانشگاه تبریز در ۱۰ رشته مختلف ورزشی، پنجمین المپیاد ورزش های همگانی دانشجویان دختر و پسر ۲۸ مرداد تا پنجم شهریور ماه در هشت رشته مختلف ورزشی به میزبانی دانشگاه شهرکرد، سومین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر و پسر شاهد و ایثارگر ۲۹ مرداد تا ۶ شهریور در دانشگاه اصفهان و دانشگاه صنعتی اصفهان در هفت رشته گوناگون ورزشی و اولین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر و پسر بین الملل نیز از ۶ شهریور تا ۱۹ شهریور در دانشگاه مازندران و در هشت رشته مختلف برگزار می شود.

به همین منظور گردهمایی مدیران تربیت بدنی، مدیران شاهد و ایثارگر و مدیران بین‌الملل دانشگاه‌های سراسر کشور امروز (۳۰ خرداد) به میزبانی دانشکده تربیت بدنی دانشگاه تهران در حال برگزاری است.

در این گردهمایی دکتر هاشم داداش‌پور معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان، دکتر ابراهیم علی دوست مدیرکل تربیت بدنی، دکتر اردوان ارژنگ معاون امور دانشجویان داخل سازمان، دکتر محمدجواد سلمانپور معاون بورس و امور دانشجویان خارج سازمان، معاونان دانشجویی دانشگاه‌های میزبان برگزاری المپیاد « تبریز، شهرکرد، اصفهان و مازندارن»، مدیران تربیت بدنی، مدیران شاهد و ایثارگر و مدیران بین‌الملل دانشگاه‌های سراسر کشور حضور دارند.

همچنین در این گردهمایی کارگروه‌ها به تفکیک مدیران حوزه تربیت بدنی، حوزه شاهد و ایثارگر و حوزه بین‌الملل تشکیل خواهند شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha