به گزارش گروه علمی، مصطفی زارعی در کارگاه دستیاری مراکز تندرستی و مشاوره ورزشی دانشگاهها و موسسات آموزشعالی کشور به میزبانی دانشگاه تربیت مدرس با اشاره به سابقه تاسیس مراکز پایش تندرستی و مشاوره ورزشی و ضمن تاکید بر ضرورت هویت بخشی به ارکان این مراکز، اذعان کرد: کمتر به جایگاه قانونی این مراکز توجه شده است و مراکز پایش با چالشهای گوناگونی در این خصوص مواجه هستند.
دانشیار گروه تندرستی و بازتوانی ورزشی با بیان اینکه اولین اقدام تشکیل کارگروه بوده است؛ اظهار کرد: در این کارگروه علاوه بر سیاستگذاری به تدوین آیین نامه نیز پرداخته خواهد شد. برنامه داریم هم افزایی میان ادارت مختلف تربیت بدنی در دانشکدهها و دانشگاهها افزایش یابد تا شاهد اقدامات مثبت در حوزه تربیت بدنی باشیم.
مدیر کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان گفت: یک انسان سالم در جامعه علاوه برسلامت جسم باید از سلامت روح برخوردار باشد؛ به همین منظور ضرورت دارد مراکز تندرستی در دانشگاه با مراکز مشاوره ارتباط مستقیم و همکاری مشترکی داشته باشند.
به نقل از سازمان امور دانشجویان، وی افزود: تا کنون برای بالغ بر ۷ هزار و ۵۰۰ نفر از دانشجویان پایش سلامت انجام شده است و حدود ۱۵ هزار نفر در سامانه ثبت شده اند و در فهرست پایش قرار دارند. مراکز پایش اولین نقطه ای هستند که دانشجویان با ادارات تربیت بدنی ارتباط برقرار می کنند. بنابراین اگر بتوانید دانشجو را از وضعیت جسمانی خود آگاه سازید و در نهایت با استفاد از متخصصان مسیری برای رفع مشکلات احتمالی آنها ایجاد نمایید، توانستهاید به هدف خود برای ایجاد دانشگاه سالم و در نهایت جامعه سالم دست یابید.
زارعی با اعلام اینکه دروس ورزش ویژه در دانشگاهها فعال میشود؛ بیان کرد: دانشجویانی که به استناد مراکز پایش سلامت دارای مشکلاتی از جمله جسمانی و روحی هستند در گروه های دروس ورزش ویژه قرار خواهند گرفت.
نظر شما