معاون رئیس جمهور: ارتباط با فضای دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان جدی گرفته شود

اراک - ایرنا - معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با بیان اینکه ارتباط با فضای دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان باید جدی گرفته شود، گفت که جوانان خلاق، نخبه و انقلابی زیادی در جامعه وجود دارند و باید به آنها میدان داد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، « میثم لطیفی» عصر دوشنبه در نشست مشترک شورای اداری و شورای راهبری توسعه مدیریت استان مرکزی در سالن غدیر استانداری مرکزی در اراک افزود: رهبر معظم انقلاب به این مهم تاکید بسیار دارند و باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

وی بیان کرد: جوانان خلاق، نخبه و انقلابی زیادی در جامعه وجود دارند که باید به آنها میدان داده شود.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور ادامه داد: در حوزه جوان‌گرایی در مدیریت جامعه توجه جدی شود و ماموریت اصلی در گام دوم انقلاب در این راستا با جدیت دنبال شود.

لطیفی عنوان کرد: امید آفرینی برای جوانان آن است که عرصه را برای آنها باز کنند.

وی گفت: حضور در بین خانواده شهدا و ایثارگر یک امر ضروری برای مدیران است و مدیران باید در این راستا برنامه‌ریزی جدی داشته باشند و از شهدا مدد گیرند.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور افزود: حامل سلام گرم رئیس جمهور به استان مرکزی هستم و رئیس جمهور به زودی به این استان سفر می‌کند و از نزدیک تجدید عهد صورت می‌گیرد.

لطیفی بیان کرد: از حضور دولت سیزدهم یک سال می‌گذرد و در مردم به دلیل برخی کم‌کاری‌های سال‌های گذشته، بارقه‌های امید جدیدی ایجاد شده است.

وی اظهار داشت: اگر قدردان اعتماد مردم باشیم، ذخیره دنیا و آخرت است و باید به لحظه‌لحظه فرصتی که می‌تواند امید را در دل محرومان، مستضعفان و کسانی که به انقلاب و نظام امید دارند را دانست.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور ادامه داد: مسئولان بدانند اگر قیام برای خدا باشد، همراه با برکت می‌شود.

لطیفی گفت: دولت‌سازی امری بسیار پیچیده است و همه باید جهاد اداری داشته باشند.

وی تصریح کرد: جهاد مختصاتی دارد، از ریشه جهد است و به معنای تلاش و همراه با مشقت در برابر تنبلی‌ها و پشت‌میز نشینی‌ها است.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور اضافه کرد: راهبرد پشت میزنشینی باید به راهبرد حضور موثر در بین مردم تبدیل شود.

لطیفی عنوان کرد: باید بپذیریم که وضعیت امروز، در خور جامعه اسلامی نیست و خیلی فاصله با آن چیزی که شهدا از ما خواسته‌اند و پیش روی ما گذاشته‌اند، وجود دارد.

وی گفت: حکمرانی ایرانی اسلامی که ما باید ترسیم کنیم و تجربه‌های موفقی هم در طول تاریخ انقلاب داشته‌ایم که شاید در گوشه بوده و در میدان اصلی وارد نشده و اگر هم شده وارد نظام اداری نشده، باید سه مولفه عدالت محوری، بهره‌وری و رشد و مردم پایگی داشته باشد.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور افزود: راهبرد در این دوره از سازمان اداری و استخدامی کشور، هوشمندسازی دولت است و راهی به جز اداره از طریق هوشمندسازی وجود ندارد.

لطیفی بیان کرد: باید از سامانه‌های جدید به صورت مجتمع استفاده شود و اگر دقت اطلاعاتی مورد توجه قرار گیرد تصمیمات بهتری اتخاذ می‌شود، بودجه با دقت بیشتری اختصاص پیدا می‌کند و برآورد دقیقتری از اداره کشور صورت می‌گیرد.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور ادامه داد: ۶ هزار و ۳۰۰ خدمت در دولت ارائه می‌شود که برخی از آنها باید حتما دیداری باشد.

لطیفی تصریح کرد: در حوزه نیروی انسانی رویکردی که شروع شده و مبنای قانونی هم دارد باید بر اساس سند برنامه‌ریزی نیروی انسانی، مجوزها را در دستگاه‌های اجرایی سازماندهی کنیم.

وی گفت: مجوزهای استخدامی روی سند است و مکرر با دستگاه‌های اجرایی نشست برگزار می‌شود.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور ادامه داد: اگر در دستگاهی افزایش، کاهش و یا کمبود نیرو مواجه است به دلیل وجود نداشتن نگاه مبتنی بر آمایش سرزمینی و آمایش خدمتی است و تلاش می کنیم تا این مهم اتفاق رخ دهد.

لطیفی بیان کرد: در حوزه ایثارگران سال گذشته بیش از ۸۰ هزار نفر تبدیل وضعیت شدند و در این سال جذب آزمون استخدامی کمتر از ۶۰ هزار نفر بود.

وی گفت: این مهم تکلیف قانونی است و برخی دستگاه‌ها با محدودیت بودجه‌ای و پست در دستگاه‌ها مواجه‌ هستند که تفاهم‌نامه‌ای در دست است تا از بعد تخصصی دستگاه‌های اجرایی کم نشود.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور اضافه کرد: دستگاه‌های اجرایی مکلف هستند تا پایان خردادماه جاری فهرست خدمات پرکاربرد را اعلام کنند.

لطیفی اظهار داشت: متعهد شده‌ایم ظرف سه سال خدماتی که قابل ارایه به مردم است در بستر فضای مجازی پنجره واحد خدمت به مردم ارائه شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان مرکزی هم در این نشست گفت: فصل هشتم سند تحول مردمی نظام اداری است.

« نوربخش عسکری» افزود: ۶۵ اقدام در در بخش نظام اداری دیده شده است که باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

وی بیان کرد: سال‌های سال است که از تمرکززدایی صحبت شده اما در عمل اقدام موثری صورت نگرفته و در حد شعار باقی مانده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان مرکزی ادامه داد: به جز کارکنان آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها، ۲۰ هزار و ۲۲۳ نفر کارمند در این استان وجود دارد که ۵۶ درصد آنها معادل ۱۱ هزار و ۲۹۵ نفر در اراک است.

عسکری عنوان کرد: بیشترین تعداد کارکنان این استان با سه هزار و ۶۱۴ نفر زن و ۲ هزار و ۳۸۵ نفر مرد مربوط به دانشگاه علوم پزشکی است.

وی گفت: ۴۰ درصد از کارکنان ۷۲ دستگاه اجرایی استان مرکزی زن و ۶۰ درصد مرد است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان مرکزی افزود: ۵۸ درصد از کارمندان این استان رسمی، ۱۸ درصد پیمانی، ۲ درصد رسمی کارگری، ۱۴ درصد قرارداد کار معین و هشت درصد قرارداد کارگری، است و این استان به سمت پیری جمعیت اداری در حرکت است.

عسکری تصریح کرد: ۹۸۳ نفر از فرزندان شهدا و ایثارگران استان مرکزی تبدیل وضعیت شده‌اند که در این راستا اقدامات خوبی صورت گرفته است.

وی تصریح کرد: اراک پس از اهواز و کرج به عنوان سومین کلان‌شهر آلوده کشور است و تقاضا برای برخورداری از فوق‌العاده بدی آب و هوا موضوع بند ۱ماده ۶۸ قانون مدیریت خدمات کشوری برای کارکنان شاغل در شهر اراک با توجه به اینکه سهم قابل توجه‌ای از روزهای آلوده و ناسالم را در سال دارد و بیش از ۵۶ درصد از کل ایام پارسال و ۵۶ درصد از ۲ ماه امسال ناسالم بوده است.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مرکزی هم در ادامه این نشست گفت: این استان ۶ هزار و ۲۰۰ شهید گلگون کفن، ۱۵ هزار جانباز و یک‌هزار آزاده تقدیم اسلام کرده است.

« رضا ربیعی» افزود: ۶ هزار جامعه هدف تحت پوشش بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مرکزی بیکار هستند.

وی بیان کرد: پس از ۳۴ سال از دوران دفاع مقدس می‌گذرد و ۱۷۶ فرزند شهید این استان فاقد شغل است که توجه به بخش اشتغال این عزیزان امری ضروری است.

معاون آموزش و پروش استان مرکزی هم در این نشست گفت: این استان دارای ۱۵ منطقه، ۲ هزار و ۵۴ مدرسه و ۲۴۸ هزار و ۷۰۹ نفر دانش آموز است.
« ابوالفضل بادرستانی» افزود: ۵۴ درصد از دانش‌آموزان این استان در مقطع ابتدایی، ۲۵ درصد متوسطه اول و ۲۱ درصد متوسطه دوم است.
وی بیان کرد: حدود ۱۷ هزار معلم و شاغل در این استان فعالیت دارند و در کنار آنها ۲ هزار و ۲۰۵ دانشجوی متعهد خدمت در دانشگاه فرهنگیان و ۱۸۳ سرباز معلم نیز وجود دارد.
معاون آموزش و پرورش استان مرکزی ادامه داد: این استان با کمبود ۲ هزار و ۶۶۶ نفری همراه است که یک هزار و ۵۰ نفر کمبود نیرو در مقطع ابتدایی ویک هزار و ۶۱۶ نفر در مقطع متوسطه است.
بادرستانی اظهار داشت: تا سال ۱۴۰۲، از جمع شاغلان فعلی این اداره، سه هزار نفر بازنشسته می‌شود.

استان مرکزی با ۱۲ شهرستان دارای بیش از یک میلیون و ۴۸۰ هزار نفر جمعیت است‌

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha