علی دیانتی روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: بیشترین خسارت حوادث غیرمترقبه مربوط به سرمازدگی، بارش تگرگ و وزش باد شدید است.
وی با اشاره به اینکه کشاورزان برای جبران خسارت عوامل طبیعی بیمه محصولات کشاورزی را جدی بگیرند، افزود: بیمه محصولات کشاورزی نوعی استراتژی است که به موجب آن محصولات کشاورزی در مقابل خطرات کشاورزی، بیماریهای نباتی، حوادث و بلایای طبیعی مورد تضمین قرار میگیرد و خسارت مالی وارده به کشاورزِ بیمهگذار تا میزان مورد تعهد بیمهگر جبران میشود.
دیانتی افزایش درآمد کشاورزان، جلوگیری از مهاجرتهای بیرویه روستاییان، افزایش پذیرش تکنولوژیهای پیشرفته، اشاعه روشهای نوین زراعی و دامی، ایجاد امنیت اقتصادی برای تولید و سرمایهگذاری را از فواید بالقوه بیمه محصولات کشاورزی برشمرد.
مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب اضافه کرد: در سال زراعی جاری، حدود چهار هزار و ۱۳۶ هکتار از محصولات زراعی و باغی این شهرستان تحت پوشش صندوق بیمه محصولات کشاورزی قرار گرفته که یک هزار و ۵۸۸ هکتار مربوط به محصولات باغی و ۲ هزار و ۵۴۸ هکتار محصولات زراعی است.
دیانتی عدم رغبت و کاهش استقبال کشاورزان از بیمه را پایین بودن سطح غرامتها و تعهدات صندوق بیمه محصولات کشاورزی در قبال بروز حوادث غیرمترقبه و جبران خسارت وارده به کشاورزان بیمهگذار دانست.
وی تاکید کرد: امسال با توجه به رعایت تاریخ کشت و بارندگیهای مناسب، محصولات زراعی از وضعیت مطلوبی برخوردار است اما حوادث غیرمترقبه خسارت زیادی به این بخش وارد کرده است.
به گزارش ایرنا، میاندوآب سالانه با تولید نزدیک به یک میلیون تن انواع محصولات کشاورزی رتبه آذربایجانغربی را دارد.
دشت حاصلخیز میاندوآب دارای ۹۰ هزار هکتار اراضی قابل کشت شامل ۶۰ هزار هکتار اراضی آبی و ۳۰ هزار هکتار اراضی دیم با تنوع کشت ۵۰ نوع محصول زراعی و باغی است.
نظر شما