تبلیغات اسلامی اردبیل ۷۴۹ گروه و کانال تبلیغ دینی ایجاد کرد

اردبیل - ایرنا - مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل گفت: در ۲ سال گذشته در ایام کرونا با مشارکت علما ، مداحان و مراکز فرهنگی این استان ۷۴۹ گروه و کانال با هدف تبلیغ دینی در فضای مجازی ایجاد شد.

حجت‌الاسلام قاسم جعفرزاده روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا با اعلام این خبر اظهار کرد: این گروه‌ها و کانال‌ها به صورت مستمر به فعالیت می‌پردازند و امروز بیش از ۳۵۰ هزار و ۵۰۰ مخاطب در این مجموعه‌ها حضور دارند.

وی گفت: در این استان یک هزار و ۲۰۰ هیات مذهبی ، یک هزار و ۵۰۰ مداح و سه هزار روحانی مشغول فعالیت هستند که به انحاء مختلف به مردم استان خدمت‌رسانی می‌کنند.​​

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل همچنین با گرامیداشت یکم تیرماه سالروز تاسیس سازمان تبلیغات اسلامی و آغاز هفته تبلیغ و اطلاع‌رسانی دینی ادامه داد: اولین گام در راستای تبلیغ مطلوب، آگاهی مبلّغ از دین و ابعاد نورانی آن است ، در روایات بسیاری به این مسأله اشاره شده و دین‌شناسی را مقدمه دین‌آموزی معرفی کرده‌اند.

وی سعه صدر و خدمت جهادی را ویژگی بارز یک مبلغ موفق دانست و خاطرنشان کرد: مبلغ دین باید اخلاص، شجاعت، پایداری، سعه صدر، راستگویی، شکیبایی، فروتنی، ادب، خیرخواهی، مدارا، آگاهی، انتقاد پذیری، نرم خویی، مهربانی، درد آشنایی، آراستگی، ساده زیستی، برخورداری از نظم و نیز خدمت جهادی در انجام وظیفه تبلیغی داشته باشند.

حجت‌الاسلام جعفرزاده با بیان اینکه استفاده از ابزار هنر عامل موثری در تبلیغ دین است ، افزود: مقام معظم رهبری، استفاده از هنر را برای انتقال پیام دین، انقلاب و نظام اسلامی، امری حتمی و ضروری دانسته و همه هنرمندان متعهد را برای تلاش در این جهاد مقدس فراخوانده‌اند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل بر ارتباط مستمر روحانیون با نسل جوان تاکید کرد و گفت: یکی از ضرورت‌های تبلیغی توجه به نسل جوان و آشنایی با نیازمندی‌های روحی و روانی آنهاست و باید در اولویت کاری روحانیون و فعالان فرهنگی و تبلیغی قرار بگیرد.

وی افزود: راه روشنی که جوانان را به ارمغان جاودان و سعادت‌آفرین می‌رساند، ارائه جلوه‌های زیبای دینداری، فراهم کردن فضای پرجاذبه معنویت اندیشی و بیان آموزه‌های زنده، پویا و همسو با جاذبه‌های فطری، احتیاجات روحی و توانمندی‌های جسمی خواهد بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha