«قاسمعلی حسنی» در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا درباره تاثیر واکسیناسیون و پایان کرونا در کشور و وضعیت بازار محصولات کشاورزی و مواد غذایی، افزود: شیوع کرونا در جهان و ایران هراسانگیز و غیرقابل پیشبینی بود تا جایی که همه کشورهای دنیا ازجمله ایران را با مشکل جدی تعطیلی بازار و کسبوکارها روبرو کرد.
دبیر کل اتحادیه بنکداران اظهار داشت: بهطوری که با تعطیلی اغلب کارخانههای و مراکز تولید؛ دنیا با کمبود و افزایش چند برابری قیمت محصولات بهداشتی ازجمله دستمالکاغذی ، ماسک، مواد ضدعفونی کننده و دستکش روبرو شد، البته ایران از لحاظ بهداشتی کمترین معضل را داشت و بهسرعت این مشکل طی این مدت برطرف شد.
وی تصریح کرد: ایران ازلحاظ تامین به موقع الکل، ماسک و محصولات سلولزی همانند دستمالکاغذی کارنامه درخشانی در طول مدت شیوع بیماری کرونا در دنیا داشته است.
حسنی گفت: تعطیلی و قرنطینههای مستمر در کشور ضربه جدی به کسبوکارها بود به نحوی که طی مدت ۲ تا ۲.۵ سال حضور کرونا، شاهد تعطیلی هتلها، رستورانها، باشگاهها، بازارچهها، زیارتگاههای دینی و مناسبتهای مذهبی بودیم، بنابراین مصرف مواد غذایی تا حدودی کاهش یافت اما با این وجود کمترین آسیب متوجه صنف مواد غذایی و محصولات کشاورزی شد.
وی افزود: اجرای واکسیناسیون عمومی و کنترل کرونا در دولت سیزدهم باعث شد بازار همه محصولات و خدمات ازجمله محصولات کشاورزی و مواد غذایی بیش از گذشته ( قبل شیوع کرونا) رونق بیشتری پیدا کند.
دبیر کل اتحادیه بنکداران بر این باور است که بروز و شیوع کرونا در کشور علاوه بر مضرات؛ مزایای ازجمله ایجاد فرصتهای شغلی جدید را منجر شد بهطوری که طی این مدت کسبوکارهای جدید اینترنتی رونق گرفت و اشتغالزاییهای جدیدی را در پی داشت.
وی اضافه کرد: اکنون با افزایش سرعت واکسیناسیون در دولت سیزدهم و به پایان رسیدن این بیماری، مردم با فراق خاطری آرام در مراکز عمومی ازجمله رستورانها، هتلها، فروشگاهها و بازارچهها و مهمانیها حضور دارند و از شرایط پساکرونایی در کنار یکدیگر لذت میبرند که همین امر در رونق مجدد بازار اثرگذار است.
نظر شما