جابر اکبرپور روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این پایانه به صورت ۲۴ ساعته فعال است و کارکنان مستقر در این مرز به صورت شبانه روزی خدمات رسانی میکنند و فعالیت این پایانه در امر واردات، صادرات و ترانزیت کامیونها بی وقفه ادامه دارد.
وی با بیان اینکه عمده مقاصد ترانزیتی کامیونهایی که از بازرگان گذر می کنند، مرزهای باشماق، خسروی و آستارا است، اضافه کرد: این امر نشان دهنده ظرفیت بالای مرز بازرگان در ورود و خروج تجاری به کشور است.
مدیر پایانه مرزی بازرگان متوسط تردد روزانه کامیون از این مرز را ۶۹۷ دستگاه عنوان کرد و ادامه داد: امسال در مجموع ۲۳ هزار و ۴۰۳ دستگاه کامیون از کشور خارج شده و ۴۱ هزار و ۳۴۸ دستگاه کامیون نیز وارد کشور شده که به ترتیب ۹ درصد کاهش و ۱۱ درصد نسبت به سال گذشته رشد داشته است.
اکبرپور اضافه کرد: عمده کالاهای صادراتی در این مدت شامل محصولات کشاورزی و پتروشیمی و مصنوعات سنگی و فلزی بود که به کشورهای آسیایی و اروپایی صادر شده است.
وی همچنین عمده کالاهای وارداتی از طریق این پایانه مرزی را انواع ماشین آلات صنعتی، رنگ، اسکلت فلزی، انواع پارچه، لوازم و قطعات یدکی عنوان کرد.
به گزارش ایرنا، آذربایجانغربی دارای پنج پایانه مرزی شامل بازرگان در ماکو، رازی خوی و سرو ارومیه در مرز ترکیه، «صنم بلاغی» پلدشت در مرز نخجوان و «تمرچین» پیرانشهر در مرز عراق است.
در کل کشور ۲۲ پایانه مرزی وجود دارد که حدود یک چهارم آنها در آذربایجان غربی قرار دارد؛ گمرک بازرگان یکی از مبادی سه گانه تجارت مرزی ایران و ترکیه به شمار میرود و در شمال آذربایجانغربی واقع است.
نظر شما