به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدرضا حسین نژاد عصر پنجشنبه در نشست شورای اداری با حضور رییس جمهور اظهار داشت: هم اینک ۳۰۰ روستای این استان از نظر آب شرب در شرایط بحرانی است که رفع مشکلات این حوزه نیازمند نگاه ویژه دولت است.
وی با اشاره به تامین اعتبار برای رفع تنش آبی در خراسان شمالی، گفت: هم اینک ۸۱ هزار بهره بردار با ظرفیت ۲۵ درصد تولید ناخالص در حوزه کشاورزی استان فعالیت می کنند که این امر یک ظرفیت است.
حسین نژاد با بیان اینکه برخورداری خراسان شمالی در حوزه راه ها از میانگین کشور ی بسیار عقب است، گفت: این استان چهار هزار و ۶۶۱ کیلومتر راه روستایی دارد که وضعیت مناسبی ندارند و نیازمند تامین اعتبار برای ارتقای شاخص ها هستند.
وی با بیان اینکه بانک های خصوصی باعث خروج سرمایه از استان می شوند، گفت: بانک های خصوصی در رقابت با بانک های دولتی هستند و متاسفانه باعث خروج سرمایه ها از استان می شوند در حالی که این سرمایه ها باید در استان روند توسعه سرعت دهد.
نماینده عالی دولت در استان با تاکید بر تکمیل زنجیره تولید در استان، یادآور شد: در حوزه تولید متنوع دامی استان جایگاه خوبی دارد که ایجاد واحدهای صنعتی در این راستا فرصتی برای پیشرفت استان است.
رییس جمهور در بیست و ششمین سفر استانی، صبح روز پنجشنبه، دوم تیرماه وارد استان خراسان شمالی شد.
دیدار با اقشار مختلف مردم، ایثارگران، جانبازان و خانواده شهدا، برگزاری شورای اداری، بازدید از برخی پروژهها و طرحهای عمرانی و خدماتی و برگزاری نشست خبری در پایان سفر از مهمترین برنامههای سفر یکروزه رئیسجمهور به خراسان شمالی بود.
رییس جمهور را در این سفر وزرای کشور، نیرو، جهاد کشاورزی، راه و شهرسازی، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، رییس سازمان محیط زیست، معاون اجرایی و رئیس دفتر رئیس جمهور همراهی میکنند.
استان ۸۶۳ هزار نفری خراسان شمالی به مرکزیت بجنورد، شامل هشت شهرستان بجنورد، شیروان، اسفراین، مانه و سملقان، راز و جرگلان، فاروج، جاجرم و گرمه است.
خراسان شمالی در سال ۸۳، پس از تقسیم استان خراسان به سه استان خراسان رضوی، شمالی و جنوبی، در جغرافیای سیاسی کشور پدیدار شد.
نظر شما