به گزارش خبرنگار ایرنا؛ رئیس اداره ورزش و جوانان ملایر در این همایش اظهار داشت: سوارکاران مطرح از سراسر کشور با نژاد اسبهای ترک و اصیل عرب و پیشکسوتان و بزرگان صنعت پرورش اسب کشور در این همایش حضور داشتند.
"حمیدرضا سپهرینیا" ابراز امیدواری کرد: با برگزاری چنین همایشهایی بتوانیم فضایی همراه با نشاط و شادابی برای جوانان مهیا کرده و رسالت خود را در سالمسازی جامعه انجام دهیم.
وی ادامه داد: سوارکارانی از شهرهای همدان، اصفهان، مرکزی، کهکیلویه و بویراحمد و دیگر شهرها در این همایش شرکت کردند و این همایش مورد استقبال بینظیر مردم قرار گرفت.
رئیس هیات سوارکاری شهرستان ملایر نیز هدف از برگزاری این همایش را احیای این صنعت در شهرستان ملایر پس از ۱۴ سال تعطیلی عنوان و بیان کرد: هیات سوارکاری ملایر از چهار ماه پیش فعالیت خود را به صورت جدی آغاز کرد و برگزاری این همایش، دومین برنامه در راستای احیای این صنعت در شهرستان است.
"اکبر پورزادی" گفت: برنامه گشت آزاد سوارکاران در تپه نوشیجان فروردین امسال به عنوان نخستین برنامه این هیات برگزار شد که بیش از ۷۰ نفر در این برنامه شرکت کردند.
وی با ابراز خرسندی از استقبال چشمگیر مردم و سوارکاران از این همایش، افزود: برگزاری کورس پاییزی، برنامه بعدی هیات سوارکاری در این شهرستان است.
رئیس هیات سوارکاری ملایر اعضای این هیات را ۲۵ نفر عنوان کرد و ادامه داد: برگزاری کلاسهای آموزشی و دعوت از مدرسان مطرح کشور با هدف تبدیل سوارکاری سنتی و عشایری به کلاسیک و نیز اصلاح نژاد اسب از دیگر برنامههایی است که در آینده نزدیک در این شهرستان اجرا خواهد شد.
پورزادی از وجود ۶۰۰ اسب در سطح این شهرستان خبر داد و خاطر نشان کرد: در حال حاضر بیش از ۸۰۰ نفر متقاضی آموزش سوارکاری در این شهرستان هستند.
وی باشگاه اسبسواری را نیاز کنونی سوارکاران این شهرستان دانست و اظهار داشت: راهاندازی یک باشگاه اسب سواری حدود چهار میلیارد تومان هزینه دارد که در حال حاضر افراد متقاضی احداث باشگاه سوارکاری در سطح این شهرستان برای اخذ مجوز با موانع زیادی مواجه هستند.
نظر شما