پزشکی قانونی کرمانشاه نیاز جدی به سوله بحران دارد

کرمانشاه - ایرنا - مدیرکل پزشکی قانونی استان کرمانشاه با اشاره به اهمیت و ضرورت ساخت یک سوله بحران برای استان، گفت: ساخت سوله بحران با برآورد اعتباری ۳۰ میلیارد تومان به عنوان یکی از پروژه‌های مهم نیمه کاره استان در سفر رئیس جمهور به کرمانشاه مطرح خواهد شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، «سلیم خانی» روز شنبه در نشست خبری به مناسبت هفته قوه قضایی در سرسرای پزشکی قانونی استان، تکمیل و ساخت سوله بحران را مهمترین پروژه این اداره کل در سال جاری عنوان کرد و افزود: این سوله در حال حاضر با هزار و ۳۸۰ متر زیر بنا در زمینی به مساحت چهار هزار متر مربع در آرمستان شهر کرمانشاه به صورت نیمه کاره است.

وی توضیح داد: سوله بحران استان مقرر شده؛ طی تفاهم نامه ای چهارگانه با شهرداری و فرمانداری کرمانشاه همچنین مدیریت بحران استانداری و اداره کل پزشکی قانونی استان در سوله نیمه کاره متعلق به شهرداری در آرمستان شهر ساخته شود.

خانی افزود: هم اکنون این تفاهم نامه فقط منتظر و معطل امضای شهرداری کرمانشاه است که امیدواریم هرچه زودتر شهردار آن را امضاء کند و در سفر رئیس جمهور به استان تامین اعتبار شود.

مدیریت بحران های ناگهانی مانند زلزله که آمار جرح و فوتی زیاد است، حل مشکل ایاب و ذهاب خانواده  های متوفی از پزشک قانونی به آرامستان و بیرون رفتن ساختمان پزشکی قانونی استان از محل مسکونی شهر که مردم مدام با اجساد روزانه ارجاع داده شده مواجهه می کند که بسیار ناخوشایند و زیبنده نیست از جمله دلایل خانی برای ساخت سوله بحران استان بود که در ادامه این جلسه مطرح کرد.

مرکز پزشک قانونی شهرستان صحنه امسال کلنگ‌زنی خواهد شد

مدیرکل پزشکی قانونی استان کرمانشاه در ادامه ساخت مرکز پزشک قانونی شهر صحنه را یکی دیگر از پروژه های مهم در سال جاری عنوان کرد و گفت: انشاالله تا ۲ ماه دیگر عملیات اجرای این پروژه آغاز خواهد شد.

خانی با بیان اینکه تمام شهرستان های استان دارای مرکز پزشک قانونی با سالن تشریح  هستند، افزود: در برخی از شهرهای استان مراکز پزشک قانونی یا امانی متعلق به دادگستری و یا استیجاری است.

پزشکی قانونی کرمانشاه نیاز جدی به سوله بحران دارد

وی همچنین از ساخت مرکز پزشک قانونی سرپل ذهاب و جوانرود در سال گذشته، ساخت پزشک قانونی شهر پاوه و توسعه مرکز پزشک قانونی شهر اسلام آباد غرب در سال‌های اخیر خبر داد و تاکید کرد: تمام شهرستان ها به منظور جلوگیری از رفت و آمد خانواده های متوفی به مرکز استان دارای مرکز پزشکی قانونی است و دیگر نیاز به ارجاع اجساد متوفی به مرکز نیست، فقط در برخی از موارد که نیاز به سم شناسی و آزمایش از اجساد است به مرکز استان ارجاع داده می شود.

کسب رتبه برتر در بحث کمیسیون ها و تشریح اجساد

مدیرکل پزشکی قانونی استان کرمانشاه در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه این اداره کل با یک سوم نیروی چارت سازمانی در حال فعالیت است، گفت: این سازمان از ساعت هشت صبح تا پنج بعد از ظهر هر روز به طور منظم به همشهریان و هموطنان خدمت رسانی انجام می دهد.

خانی با بیان اینکه سالیانه ۵۵ هزار معاینه پزشکی در مراکز این سازمان انجام می شود، از کسب رتبه برتر سازمان پزشک قانونی کرمانشاه در بحث تشریح و کمیسیون های پزشکی در سال گذشته خبر داد و افزود: تشریح های اجساد یک روزه انجام می‌شود و اگر در مواردی پس از یک روز بعد جسد تحویل خانواده متوفی داده می شود حتما بعد از ساعت پنج بعداز ظهر جسد به مرکز پزشک قانونی رسیده که روز بعد پس تشریح  خانواده او تحویل داده شده است.

وی همچنین با بیان اینکه مرکز آزمایشگاه سازمان پزشک قانونی کرمانشاه به پنج استان غرب کشور خدمت رسانی می کند، گفت: کرمانشاه دومین استان کشور است که مرکز آموزشی برای قضات، پزشکان متخصص، مامایی، روان پزشکی برگزار می کند و در آینده نزدیک یک مرکز آموزشی حلق، بینی و گوش نیز راه اندازی می کند.

این مقام مسئول همچنین از راه اندازی یک مرکز رادیولوژی در آینده نزدیک خبر داد و گفت: سازمان پزشک قانونی خدماتی مانند، تشریح، ساماندهی اجساد، معاینه پزشکی در شاخه های نزاع، تصادفات، قصور پزشکی، روان پزشکی، آزمایش سم شناسی، ژنتیک، سلولوژی و دیگر خدمات با تلفیق علم و دانش به همراه قانوان و عدالت ارایه می دهد.

خانی در بخش پایانی صحبت های خود با اشاره به وظیف خطیر و مهم پزشک قانونی برای جامعه بیان داشت: در یکسال گذشته تاکنون ۷۰ پرونده جعلی از باندهای جعل اسناد پزشک قانونی کشف شده است.

وی گفت: متخلفان با سند مهر و گواهی پزشک قانونی برای افراد سند درست می کنند تا از مردم به ویژه صنعت بیمه استان خسارت بگیرند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha