به گزارش خبرنگار ایرنا «منوچهر فخری» شنبه شب در جلسه قرارگاه عملیاتی آب شرب کرمانشاه در استانداری، اظهار داشت: مدیریت استان از ماه های گذشته به دنبال حل مشکل آب شرب شهر کرمانشاه بوده و به همین منظور قرارگاه عملیاتی آب شرب کرمانشاه نیز تشکیل و خوشبختانه طی این مدت نتایج بسیار خوبی برای حل این مشکل حاصل شده است.
وی با بیان اینکه با انتقال آب شرب به کرمانشاه تا حدود زیادی مشکل این شهر حل خواهد شد، گفت: با تمام توان و جدیت به دنبال حل موضوع قطعی آب در کرمانشاه هستیم و در این راستا هیچ گونه کوتاهی را نخواهیم پذیرفت.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه ادامه داد: جلسات مربوط به قرارگاه عملیاتی آب شرب کرمانشاه در شنبه های هر هفته تشکیل می شود و مصوبات مربوط به آن با جدیت تمام پیگیری می شود.
وی بیان داشت: هماهنگی های لازم بین دستگاه های ذیربط برای تسهیل در انتقال آب شرب به شهر کرمانشاه انجام شده و وظایف هر دستگاه در این راستا نیز مشخص شده است.
پروژه انتقال آب از سد گاوشان یکی از مهمترین پشتیبان های تامین آب شرب کرمانشاه است که فاز نخست آن سال ۹۲ با ظرفیت هزار لیتر بر ثانیه وارد مدار شد و قرار بود که فازهای بعدی این پروژه نیز سال ۹۴ به بهره برداری برسد که این امر تاکنون محقق نشد.
تابستان سال گذشته به دنبال ایجاد شرایط بحرانی تامین آب در شهر کرمانشاه، ساماندهی پروژه به صورت اضطراری در دستور کار قرار گرفت اما در حالی که مدیران خود را برای اعلام خبر تکمیل پروژه آماده می کردند، خط لوله تصفیه خانه شکست و منجر به متوقف شدن پروژه و کدورت آب مشترکات بسیاری از مناطق شهر شد.
این پروژه که در فصل گرما سال ۱۴۰۰ به داد مردم کرمانشاه نرسید و با روی کار آمدن «بهمن امیری مقدم» استاندار جدید، صاحب قرارگاه عملیاتی و ۱۰۰ میلیارد تومان بودجه شد، قرار بود که تا پایان اردیبهشت ماه به بهره برداری برسد که این وعده نیز محقق نشد.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای ۳۴ شهر و ۲ هزار و ۵۹۵ روستا است.
این استان ۵۴۰ هزار مشترک آب دارد که از این تعداد بیش از ۳۰۰ هزار مشترک مربوط به کلانشهر یک میلیون نفری کرمانشاه است.
نظر شما