معاون وزیر اقتصاد: حذف یارانه نان دست قاچاقچیان را قطع کرد

گرگان - ایرنا - معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت امور اقتصادی و دارایی گفت: حذف یارانه نان که از زنجان شروع و در دیگر استان‌ها در حال انجام است، دست بسیاری از قاچاقچیان آرد و نان را کوتاه و قطع کرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، ذبیح‌الله سلمانی روز یکشنبه در آیین تکریم و معارفه مدیران پیشین و فعلی اداره کل امور اقتصادی و دارایی گلستان در گرگان اظهارداشت: بعد از حذف یارانه نان در کشور، نان در بسیاری از کشورهای همسایه گران شد که نشان می‌دهد، آرد در آن کشورها کم شده و پیش از این قاچاق از ایران به آن کشورها انجام می‌شد.

وی بیان کرد: یارانه نان و آرد در گذشته به جیب کشورهای همسایه و مباحث رانت و قاچاق ریخته می‌شد که حذف این نوع یارانه، کار قاچاقچیان را بسیار سخت شد.

وی یادآور شد: البته طرح حذف یارانه بنزین را در کیش هم به اجرا گذاشتیم، که تاحدودی هم موفق بودیم، اما اکنون اولویت حذف یارانه نان است.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت امور اقتصادی و دارایی گفت: ما ارز ۲۴۰ هزار ریالی را می‌گرفتیم و به وارد کنندگان به قیمت ۴۲ هزار ریال می‌دادیم، اما آنان کار دیگری با این ارز می‌کردند.

سلمانی ادامه داد: وزارت امور اقتصادی و دارایی به عنوان کادر وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های دیگر، کارهای بزرگی همچون حذف یارانه را شروع کرد که در سند تحول دولت سیزدهم، ۱۲۵ وظیفه اصلی برعهده این وزارتخانه نهاده شده است.

وی اضافه کرد: همچنین در این سند، ۱۷۳ وظیفه به عنوان دستگاه همکار برعهده این وزارتخانه گذاشته شده و این کارها و وظایف جدا از کارها و برنامه‌های راهبری خود وزارتخانه است که در هشت محور از سخنان رهبر معظم انقلاب، رییس جمهور و شخص وزیر مشخص و تدوین و به استان‌ها ابلاغ شده است.

وی تصریح کرد: در برنامه‌های راهبردی وزارتخانه، ۴۵۱ اقدام را به استان‌ها ابلاغ کردیم و اکنون به دنبال احصا و برش استانی این اقدامات و برنامه‌ها هستیم که طی ۲ هفته آینده آن هم ابلاغ می‌شود.

 معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت امور اقتصادی و دارایی گفت: اصلاح نظام بانکی و نظام مالیاتی، مردمی سازی یارانه و پرداخت عادلانه یارانه‌ها و مسائل دیگر، از نکات مهم و اساسی در این برنامه‌های ابلاغی است.

سلمانی افزود: حضور همه دستگاه‌ها در درگاه ملی مجوزها از دیگر اقدامات وزارت امور اقتصادی و دارایی است که برخی از دستگاه‌ها به علت معطل کردن در صدور مجوزها و داشتن امضاهای طلایی، از عضویت در این درگاه خودداری می‌کردند که رییس جمهور با حضور در وزارتخانه بر عضویت همه دستگاه‌ها در این درگاه تاکید کردند.

وی اظهارداشت: ما معتقدیم که یک مجوز باید در مدت چند ساعت صادر شود و امضاهای طلایی که راهی برای گرفتن رانت بود، حذف شود.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه مالیاتی براساس همین برنامه‌ها، تعداد و مقدار فرارهای مالیاتی بسیار زیاد بود که امروز شاهد برقراری عدالت در پرداخت مالیات‌ها هستیم.

 معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت امور اقتصادی و دارایی گفت: بخشی دیگر از اقدامات وزارت امور اقتصادی و دارایی، مشخص شدند املاک و دارایی‌های دولت است که خود دولت از آن بی‌خبر بوده و دیگران در حال استفاده از آن هستند که برای مشخص شدن این املاک و دارایی‌ها، سامانه سوت‌زنی را راه‌اندازی کردیم و افرادی که این املاک و دارایی‌ها را معرفی کنند، پس از بررسی و احراز هویت از سوی کمیته فنی، بین ۲۰۰ تا ۵۰۰ میلیون ریال جایزه دریافت می‌کنند که تاکنون هفت مورد را مشخص کردیم.

سلمانی یادآور شد: در راستای مولدسازی مبلغ هزار و ۴۵۰ میلیارد ریال اعتبار برای این وزارتخانه در نظر گرفته شد.

وی در ادامه به تغییر و تحول مدیریتی در مجموعه کلان و استانی وزارت امور اقتصادی و دارایی اشاره و تصریح کرد: مدیران جدید و تازه نفسی که مشغول کار می‌شوند، باید بر عهدی که از ابتدا می‌بندند، پایبند و معقتد باشند.

وی افزود: آنان که با نیت انجام وظیفه و خدمت به مردم وارد میدان می‌شوند، در واقع مسوولیت‌پذیر هستند، اما آنان که رانتی عمل می‌کنند، از این جابجایی‌ها نگران و ناراحت هستند.

 معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت امور اقتصادی و دارایی گفت: همچنین معتقدیم که تغییر و تحولات باید از درون مجموعه وزارتخانه باشد، تا نیروهای وزاتخانه رشد کنند و در واقع استعدادیابی یک برنامه راهبردی اساسی در وزارتخانه است تا بتوانیم برای وزارتخانه نیروسازی کنیم.

سلمانی یادآور شد: با توجه به شرایط اقتصادی کشور و حقوق ناچیز همکاران در اقصی نقاط کشور، نگاه ویژه‌ای به معیشت همکاران خود داریم.

معاون وزیر اقتصاد: حذف یارانه نان دست قاچاقچیان را قطع کرد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گلستان گفت: مجموعه اقتصاد و دارایی استان، یک مجموعه تحول‌گراست و این تحول با توجه به ظرفیت نیروی انسانی مشخص است.

سیدمحمد دهنوی در این مراسم اظهارداشت: ما کارهای زیادی را در حوزه اقتصادی استان برنامه‌ریزی کرده‌ایم که یکی از آنها رساندن درآمد سرانه خانوارهای استان که اکنون نصف میانگین کشوری‌ست، به این میانگین است که باید ابتدا در استان به ۱۱۲۰ میلیارد ریال تولید ناخالص برسیم و برای رسیدن به این میزان تولید ۲۵۰۰ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری نیاز داریم که این سرمایه‌گذاری نیازمند همت اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان است.

وی ادامه داد: رسیدن به رشد اقتصادی مبنایش اداره کل امور اقتصادی و دارایی است و دبیرخانه همه تسهیلات و کارگروه‌های اقتصادی نیز برعهده این اداره کل نهاده شده است.

وی بیان کرد: مدیرکل جدید این اداره باید برنامه‌اش را در خصوص پنجره واحد استان، مشخص کند، زیرا معتقدیم نباید یک سرمایه‌گذار در استان معطل مجوزها بماند که این معطلی سبب فرار کردن وی از استان شود و بر این اساس برای تسهیل درامور سرمایه‌گذاری، مجوزهای بی‌نام در استان صادر کردیم.

معاون استاندار گلستان گفت: یکی دیگر از اقداماتی که در این استان انجام دادیم، شناسایی اموال مازاد دستگاه‌های دولتی است که معتقدیم باید به یک حکمرانی واحد در نظام حکمرانی استان برسیم و اموال و املاک دولتی باید در خدمت نظام تحول در مسیر رشد و توسعه باشد.

در این مراسم از زحمات داود طبرسا در مدت ۱۰ سال و ۱۰ ماه مدیریت اداره کل امور اقتصادی و دارایی گلستان (۱۰ ماه اول سرپرست و ۱۰ سال مدیرکل) تقدیر و تجلیل شد و براساس حکم وزیر امور اقتصادی و دارایی، روح‌الله صلبی به عنوان مدیرکل جدید این اداره‌کل منصوب شد.

طبرسا  چندی قبل با حکم وزیر امور اقتصادی و دارایی به عنوان مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان تهران منصوب شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha