بازرس کل کردستان: مشکلات سرمایه‌گذاران را موردی بررسی می‌کنیم

سنندج- ایرنا- بازرس کل استان کردستان گفت: برای سرمایه‌گذاران مورد به مورد جلسه خواهیم گذاشت و موارد رفع موانع تولید را به جد پیگیری می‌کنیم.

به گزارش خبرنگار ایرنا عیسی هواسی روز یکشنبه در جمع خبرنگاران در سنندج اظهار داشت: اگر به این نتیجه برسیم که مدیری ترک فعل یا تخلفی انجام داده حتی اگر بر سر کار نباشد قابل تعقیب است.

 وی با بیان اینکه ‌شناسایی گلوگاه‌های فساد را به طور جد پیگیری می‌کنیم افزود: هرچند تاکید ما بر پیشگیری است اما اغماضی در برخورد با فساد نداریم.

هواسی در رابطه با بررسی شیوه واگذاری درست زمین‌ها در شهرک‌های صنعتی گفت: برنامه بازرسی شهرک‌ها تعریف شده است و اراضی که با اولویت اراضی تولیدی مصوب شده است مورد بررسی قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه برخی از اماکن در شهرک‌های صنعتی تبدیل به انبار شده است یادآور شد در این بازرسی‌ها که به صورت محسوس و نامحسوس صورت می‌گیرد مستندات در مورد تغییر کاربری‌ها بررسی می‌شود.

 رییس کل بازرسی کردستان گفت:یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در سه بخش شامل شناسایی فرار از پرداخت حقوق دولتی، کاهش هزینه پروژه عمرانی و فرار مالیاتی در استان شناسایی شد که ۲۰ درصد بیشتر از درآمد مالیاتی سال استان است.

وی با اشاره به اینکه ۳۰ مسئله کلان استان شناسایی شده و بر اساس اولویت آن را انجام می‌دهیم گفت: تامین زیرساختهای اقتصادی، رفع موانع تولید و حرکت به سمت عدالت اقتصادی از جمله اولویت‌ها است که تلاش می‌کنیم در پیگیری این اهداف حرکت کنیم.

هواسی با تاکید بر اینکه نظارت را با هدف پیشگیری بر بازرسی مقدم قرار دادیم ادامه داد: منتظر انجام تخلف نمی‌مانیم و در این راستا به دنبال تقویت نظارت‌های مردمی هستیم.

وی با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر شامل نظارت دولت و مردم بر یکدیگر می‌شود اضافه کرد: سامانه گزارشگران فساد طراحی شده و در اختیار عموم است و همینطور اقدام به جذب بازرسان افتخاری کرده‌ایم.

 هواسی افزود: از تیر پارسال تا امسال ۴۶۴ گزارش فساد توسط افراد ناشناس و ۲۶ گزارش با هویت شناخته شده دریافت شد که برخی از گزارشها در صلاحیت ما نبودند و به دستگاه ‌های دیگر ارجاع دادیم اما ۱۴ گزارش ابلاغ و حکم بازرسی گرفتند.

 وی تاکید کرد: یکی دیگر از اولویتهای ما پیگیری فرامین رهبر معظم انقلاب است و در این راستا و برای اجرایی شدن این فرامین برنامه‌های نظارتی تدوین می‌شود.

رییس کل بازرسی کردستان گفت: تکالیف دستگاه‌ها در مورد افزایش جمعیت را مشخص کرده‌ایم و در رابطه با اقتصاد مقاومتی و شعار سال هم نظارت انجام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه معادن یکی از امور محوری است که به آن می‌پردازیم اظهار داشت: ۲ بازرسی موردی انجام شده و بازرسی‌های برنامه‌ای هم انجام خواهد شد.

هواسی با تاکید بر اینکه باید زنجیره تولید در استان ایجاد شود اضافه کرد:۳۴۶ معدن در استان داریم که عمدتا فعال هستند اما اشکالاتی در بحث دریافت ۱۵ درصد حقوق دولتی داریم که کل مبالغ واریزی به خزانه به استان برنگشته است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha