به گزارش خبرنگار ایرنا، در این مراسم از زحمات «جبار گوهری» سرپرست سابق اداره کل میراث فرهنگی کرمانشاه تقدیر و «محمدرضا سهیلی» به عنوان مدیرکل جدید میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کرمانشاه استان معرفی شد.
ارتقای جایگاه میراث فرهنگی کرمانشاه یک ضرورت است
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه در این مراسم گفت: گردشگری یکی از محورهای توسعه استان است که توجه به این حوزه امروز از اهمیت بیشتری برخوردار است.
«منوچهر فخری» افزود: استان کرمانشاه به لحاظ ظرفیتهای ویژه و کم نظیری دارد که با برنامهریزی مناسب و پشتکار تحول آفرین خواهد بود.
وی اظهار کرد: در هر سه حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، کرمانشاه جزو استانهای برتر کشور است که همواره مورد توجه ویژه گردشگران است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمانشاه با اشاره به وجود آثار فاخر میراثی و وجود ۲ اثر جهانی در استان گفت: خوشبختانه کرمانشاه به مقصد گردشگری تبدیل شده است و در نوروز امسال جزو استانهای برتر در حوزه سفر بود.
وی ادامه داد: اگر قرار است این حوزه پویاتر شود، اولین کار رسیدگی به پویایی پرسنل، تامین امکانات رفاهی و تقویت ساختار اداره کل است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه گفت: ارتقای جایگاه اداره کل یک ضرورت است که باید مورد توجه ویژه مدیرکل جدید قرار گیرد.
وی در پایان ضمن تقدیر از زحمات گوهری سرپرست سابق اداره کل برای سهیلی مدیرکل جدید میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کرمانشاه آرزوی موفقیت کرد و گفت: امیدواریم با همدلی و همراهی همه پرسنل مجموعه و اختصاص اعتبارات مناسب به این حوزه شاهد رونق گردشگری استان باشیم.
برای تحول گردشگری استان کرمانشاه باید کار جهادی کرد
مدیرکل جدید میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه نیز در این مراسم گفت: کرمانشاه به لحاظ جاذبههای گردشگری و داشتههای تاریخی و فرهنگی و نیز طبیعت بسیار زیبا و آب و هوای چهار فصل از ظرفیت ممتازی در غرب کشور برخوردار است که استفاده از آنها نیازمند توجه و تلاش بیشتر است.
«محمدرضا سهیلی» افزود: برای تحول در حوزه گردشگری و رساندن استان به جایگاه واقعیاش نیازمند کار جهادی است که با جدیت این مسیر را با همراهی و همدلی مجموعه دنبال میکنیم.
وی افزود: استان کرمانشاه اگر میخواهد به جایگاه ویژهای برسد باید به حوزه توسعه گردشگری توجه ویژهتری داشته باشد.
سهیلی تصریح کرد: تحول گردشگری نیازمند استفاده از ظرفیت همه نهادها و حمایتهای استاندار است تا بتوانیم کرمانشاه متفاوتی را ببینیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کرمانشاه در پایان با تاکید بر اینکه با تلاش شبانه روزی توجه به معیشت همکاران را دنبال خواهد کرد، گفت: امیدواریم در مسیر پیشرو با همدلی و همراهی پرسنل شاهد تحول در همه حوزههای ماموریتی اداره کل باشیم.
همچنین در این مراسم سرپرست سابق اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کرمانشاه اظهار داشت: در استانی مثل کرمانشاه در هر سه حوزه ماموریتی خود در کشور سرآمد است، مدیران مسوولیت بسیار سنگینتری دارند.
«جبار گوهری» افزود: استان کرمانشاه با چهار هرار اثر تاریخی و فرهنگی شانیت جهانی دارد.
وی گفت: وجود خُرده فرهنگها، تنوع اقلیم و سنتها در کنار جاذبههای طبیعی و تاریخی بسیار ویژگیهای بسیار مثبت استان کرمانشاه است.
گوهری گفت: با وجود گستردگی حوزه ماموریتهای اداره کل متاسفانه در قیاس با سایر ادارت به لحاظ تعداد نیرو، مزایا و تجهیزات در شرایط خوبی قرار ندارد.
به گزارش ایرنا، وجود چهار هزار و ۲۰۰ اثر ثبت شده ملی، یک اثر ثبت شده جهانی و ده ها اثر گردشگری که هنوز به ثبت نرسیده اندحاکی از استعداد بالای کرمانشاه در بخش گردشگری است.
بیستون و طاق بستان، معبد آناهیتا، طاق گرا، گور دخمه اسحاق وند، تکایای بیگلربیگی و معاون الملک، بوستان کوهستان، بازار سنتی، سراب های نیلوفر، هرسین، صحنه، روانسر، غار قوری قلعه، غار پراو، کاروانسراهای شاه عباسی و ماهیدشت، آبشار پیران و ... از مهمترین آثار تاریخی و طبیعی گردشگری در استان کرمانشاه است.
استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۲ هزار و ۵۹۵ روستا و ۳۵ شهر دارد.
نظر شما