به گزارش خبرنگار ایرنا، « حمید مجیدمهر» روز دوشنبه در نشست خبری که در سرسرای اداره کل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه برگزار شد، افزود: مسابقات نهایی چهل پنجمین دور مسابقات قرآن کریم در سالجاری به میزبانی چند استان؛ در فصل پاییز و اوایل زمستان برگزار می شود.
وی اضافه کرد: پس از دور مقدماتی چهل و پنجمین مسابقات قران کریم در سال ۱۴۰۱ به میزبانی کرمانشاه؛ مسابقات نهایی رشته های معارف دینی مانند تفسیر، نهج البلاغه، صحیفیه سجادیه اوایل آذر در استان قم و همچنین مسابقات نهایی بخش آوایی مانند، اذن، دعا خوانی، همسرایی و مدیحه سرایی که امسال بانوان نیز پس از پنج سال می توانند در آن شرکت کنند، پایان آذر ماه در استان "قزوین" برگزار می شود.
مجیدمهر در ادامه گفت: مسابقات نهایی رشته های حفظ، قرائت، ترتیل قرآن کریم چهل پنجمین دوره مسابقات قران کریم کشور اوایل دی ماه در استان خوزستان شهر اهواز برگزار خواهد شد.
وی افزود: هم اکنون چهل و پنجمین دور مسابقات قرآن کریم در سطح شهرستان ها در حال برگزاری است که بعد از سطح شهرستانی مرحله استانی آن در مرداد ماه آغاز می شود.
استان خرسان رضوی میزبان سی و نهمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم است
رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امورخیریه کشور، در ادامه سخنانش، گفت: پس از پایان مسابقات کشوری افراد برتر و شایسته رشته های مختلف اواخر دی ماه در سی و نهمین دور مسابقات بین المللی قرآن کریم ایران شرکت خواهند کرد.
مجیدمهر در ادامه مسابقات بین المللی قرآن کریم ایران را معتبرترین مسابقات قرآن کریم در جهان اسلام عنوان کرد و بیان داشت: مسابقات قرآن کریم در ایران در تمام رده های سنی و تمام رشته های قرآنی برگزار می شود در حالی که مسابقات بین المللی دیگر کشورها چنین نیست.
وی با بیان اینکه مسابقات بین المللی قرآن کریم در ۲۷ کشور برگزار می شود، گفت: مسابقات بین المللی قران کریم در اکثر کشور ها در دوران شیوع ویروس کرونا تعطیل شد اما ایران با توجه به تجربه که در آموزش کلاس های مجازی داشت در این دوران، مسابقات به صورت مجازی و از راه دور و تلفیقی برگزار کرد و کرونا مانع تعطیلی این مسابقات نشد.
۱۰ میلیون ایرانی باید حافظ قرآن کریم شود
رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه در بخش دیگر از سخنان خود با اشاره به خواست مقام معظم رهبری در خصوص انس مردم با قرآن گفت: باید با تلاش و کوشش سعی کنیم آموزش قرآن کریم را به منازل ببریم و با اجرای برنامه های فرهنگی و اجتماعی متعدد موجی قرآنی در جامعه راه بیاندازیم و حدقل ۱۰ میلیون نفر از جمعیت کشور را حافظ و مروج قرآن کریم شوند.
مجید مهر با اشاره بر اینکه هر چقدر برای قرآن کریم کار کنیم باز کم کار کرده ایم، افزود: تّدبر در آیات و فهم قرآن یکی از اهداف اصلی و مهم برگزاری مسابقات قرآنی است به همین خاطر یک بخش جدید با عنوان معارف به مسابقات قرآن کریم در کشور اضافه شده که همه بتوانند در آن شرکت کنند حتی زنان خانه دار که انس آنان با قرآن کریم بسیار مهم با اهمیت است زیرا مادران بچه ها و نسل آینده را پرورش می دهند.
نظر شما