ایام، ایام تداعیگر نامهای بیتکرار میشود هرسال در تیرماه، نامهای بیشمار از بیبدیلترین انسانهای عصرِ نزدیک به ما.
اینروزهای تیر1360، ثبت حزنی عمیق برای ملت ایران بود، برای از دست دادن جمعی از برجستهترینهایشان. جمعی عزیز و گرانقدر، دانشمند و مسئول.
نخبگی اگر واژهای بود با توانِ بیان، بیتردید، در اولین سخن، نام و شهرت شهدا را در خدمتگزاری به وطن برای توصیف خود بر میگزید و داستانش از طلوع صبحِ پس از هر شهادت امتداد مییافت.
شهدای نخبهای که پرچم انقلاب را برافراشته نگه داشتند و به دست ما رساندند تا ما نیز با پاسداری از آن حق مطلب و دین خود را ادا کنیم و با سپردن مدیریت تحولات کشور به دست متخصصان، بنا به فرموده رهبر انقلاب در راه تعالی کشور گام برداریم.
واقعه هفتم تیر و شهادت بیش از ۷۰ نفر از چهرههای برجسته سیاسی. چهار وزیر و چند معاون، ۲۷ نماینده مجلس و جمعی از اعضای حزب جمهوری اسلامی، در جریان انفجار مقر اصلی این حزب، همواره داغی تازه، پس از گذشت سالیان و تاکیدی است برای ما که در راه توسعه کشور همواره ثابت قدم بمانیم.
فراموش نکنیم ایام شهادت «آیت الله سیدمحمد حسینی بهشتی»، رییس وقت دیوان عالی کشور، و همراهانش به پاس حقیقت حقانیتشان در کردار، به عنوان روز قوه قضاییه نامگذاری شد تا تاریخ همواره عدالت محوری را به تقویم ایران یادآوری کند.
اکنون امیداوریم برای ماندن بر محور عدالت و همراهیم با دولتمردان وقت، که میکوشند بر مدار آن، حرکت کنند و کلید واقعی حل مسائل اساسی کشور را به دست نخبگان بسپارند و معتقدیم ادامه راه شهدا جز این نیست و در تائید این ادعا، سخنان رهبر فرزانه انقلاب است که فرمودند: «آن کسانی که در هفتم تیر به شهادت رسیدند، جرمشان نخبگی و کارآمدی بود».
همچنین امیدواریم که عدالت محوری سرمشق روزگارمان باشد و بصورت ویژه در دستور کار جامعه نخبگانی کشورمان قرار گیرد.
در پایان فراموش نمیکنیم، خاطره شهدای بمباران شیمیایی شهر سردشت را که واقعه دردناک دیگری در مناسبتهای این ایام شد که ایرانِ عدالتمحور تا ابد درود خود را نثار روح پاک شهدای انقلاب و دفاع مقدس خواهد کرد.
نظر شما