به گزارش خبرنگار ایرنا، معصومه هادی روز چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: با توجه به شرایط خاص اقلیمی و لزوم تجهیز سیستمهای سرمایشی، رایانهای و غیره، از میزان اعتبار تخصیص یافته، ۶۲ درصد در شهرستانهای جنوبی استان هزینه شده است.
وی بیان کرد: ۶۲ فعالیت کتاب محور در کانونهای پرورش فکری استان با استفاده از نیروهای متخصص در حوزه فرهنگی، هنری و ادبی در حال انجام است.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سیستان و بلوچستان بیان کرد: قصهگویی مهمترین بخش فعالیتی این کانون است که سال گذشته ۲ نفر انتخابی جشنواره کشوری داشتیم.
وی خاطرنشان کرد: ۳۳ کارگاه تخصصی، قصه گویی، کتابخوانی و شعر در این کانون وجود دارد که کودکان ۵ تا ۱۵ سال و مناسب با روزهای زوج برای پسران، روزهای فرد برای دختران و صبحها برای کودکان فعالیت میکنند.
هادی تصریح کرد: با توجه به شعار سال، تلاش میشود به کودکان و نوجوانان، تولید محتوا را آموزش دهیم و در این خصوص بیش از یکهزار و ۷۵۰ ساعت آموزش ارائه شده است.
وی ادامه داد: در تمام روزهای هفته ۱۵ فعالیت ویژه برنامه محور و بیش از ۲۲۰ ریز برنامه در حوزه مبارزه با قاچاق کالا و ارز و آموزش کودکان در جهت حمایت از کالای ایرانی اجرا می شود.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سیستان و بلوچستان به شروع نام نویسی کانون زبان ایران اشاره کرد و اظهار داشت: این کانون تنها موسسه وابسته به کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است که به آموزش بیش از هشت زبان دنیا اقدام میکند.
وی افزود: علاقهمندان میتوانند تا ۱۲ تیرماه با مراجعه به سایت کانون زبان ایران، ضمن کسب اطلاعات بیشتر، نسبت به ثبت نام دورههای آموزشی این کانون اقدام کنند.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: کانون پرورش فکری استان، در ترم بهار کانون زبان ایران توانست رتبه اول را کسب کند.
نظر شما