به گزارش ایرنا از سی ان ان زلنسکی چهارشنبه در جلسه مطبوعاتی مشترک با رئیس جمهور اندونزی گفت: شرکت اوکراین (در این نشست) به وضعیت امنیتی کشور و حضور افراد دیگر در این نشست بستگی دارد.
وی افزود: گفتوگوهای ما گامی مهم برای تقویت ائتلاف جهانی ضد جنگ کشورهایی است که میتوانند ثبات را به جهان بازگردانند و آن را تضمین کنند.
ویدودو نیز گفت که پیام صلح زلنسکی را در دیدار با ولادیمیر پوتین رئیسجمهور روسیه در روز پنجشنبه، ابلاغ خواهد کرد. رئیس جمهور اندونزی همچنین پوتین را به نشست گروه ۲۰ دعوت کرد.
رئیسجمهور اندونزی درباره اهمیت اوکراین برای زنجیره مواد غذایی جهان گفت: تمام تلاشها برای بازگشت اوکراین به صادرات مواد غذایی باید انجام شود.
به گزارش ایرنا، پیش از این اولاف شولتس صدراعظم آلمان اعلام کرد که درصورت حضور ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه در نشست آتی گروه ۲۰، برای شرکت در این نشست دچار تردید خواهد شد.
ویدودو اولین رهبر آسیایی است که از زمان آغاز جنگ به هر دو کشور اوکراین و روسیه سفر میکند.
اندونزی با جمعیت بیش از ۲۷۰ میلیون نفر، چهارمین کشور پرجمعیت دنیا به شمار میآید که با شروع جنگ اوکراین با اختلال در زنجیره تامین مواد غذایی روبهرو شده است.
رئیس جمهور اندونزی تصمیم دارد در این دیدارها در خصوص پیامدهای اقتصادی و انسانی جنگ اوکراین و بحران مواد غذایی با مقامات ارشد روسیه و اوکراین گفت وگو کند.
قرار است رئیس جمهوری اندونزی به طور جداگانه با «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جهموری اوکراین و «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهوری روسیه که از پیش هر دو را برای شرکت در اجلاس گروه ۲۰ ماه نوامبر (آبان-آذر) به جزیره «بالی» دعوت کرده بود، دیدار کند.
گروه ۲۰ شامل قدرتمندترین کشورهای صنعتی و اقتصادهای نوظهور (G۲۰) جهان است که از همراهی ۱۹ کشور و اتحادیه اروپا شامل آرژانتین، برزیل، استرالیا، چین، آلمان، فرانسه، بریتانیا، هند، اندونزی، ایتالیا، ژاپن، کانادا، مکزیک، روسیه، عربستان سعودی، آفریقای جنوبی، کره جنوبی، ترکیه و آمریکا تشکیل شده است.
کشورهای وابسته به گروه ۲۰ حدود دو سوم کل جمعیت جهان را نمایندگی میکنند. افزون بر آن، این کشورها مجموعا ۸۰ درصد کل تولید ناخالص اقتصادی جهان را رقم میزنند.
نظر شما