به گزارش ایرنا، «حبیب اله آسوده» روز پنجشنبه در همایش علمی، تبلیغی و تکریمی زکات استان مرکزی، افزود: بیش از ۹ هزار مرکز نیکوکاری نیز با سه ویژگی محله محور، مردم محور و مسجد محور در کشور وجود دارد.
وی ادامه داد: سالانه پنج هزار میلیارد ریال منابع مالی پنج میلیون و ۳۰۰ هزار صندوق کوچک و بزرگ صدقه جمع آوری و در حوزههای مختلف کمک به نیازمندان هزینه میشود.
معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) خاطرنشان کرد: بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد ریال کمکهای مردمی به کمیته امداد امام خمینی(ره) اهدا شد.
آسوده خاطرنشان کرد: مردمی سازی خیر و انفاق از برنامه های اولویتدار کمیته امداد امام خمینی (ره) است و بر این اساس جریان سازی، شفاف سازی و نهادسازی در دستور کار این نهاد انقلابی دارد.
وی زکات را یک مسئله محوری قرآنی عنوان کرد و گفت: تمامی علما به جایگاه والای این فریضه اشاره کردهاند.
معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) ادامه داد: قانون زکات سال ۹۱ در مجلس شورای اسلامی تصویب و برگزاری اجلاس سالانه زکات در جمهوری اسلامی از منظر مقام معظم رهبری ارزش والایی داشته و در همین راستا بعد از گذشت ۱۰ سال آیین نامه اجرایی زکات تدوین شده و هفته آینده در کمیسیون مجلس بحث و بررسی خواهد شد تا وظایف دستگاهها تعیین و مشخص شود.
آسوده یاد آور شد: فقر یک پدیده اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی بوده و در طول تاریخ نیز وجود داشته است.
وی عدالت را از ارکان ساختاری دولتها عنوان کرد و گفت: عدالت، فقر را از بین میبرد و موجب میشود تولید و توزیع عادلانه شکل گیرد.
معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) افزود: احسان در کنار عدالت میتواند رفاه نیازمندان و جامعه را ارتقا دهد و سطح رفاه را مترقی کند.
آسوده تصریح کرد: وظیفه حاکمیت اجرا و گسترش عدالت برای مردم و ایجاد فرصتی است تا مردم انفاق و احسان را انجام دهند.
وی یادآور شد: کمیته امداد امام خمینی(ره) سال ۵۷ توسط امام راحل (ره) مبتنی بر ۲ هدف اصلی کمک به نیازمندان و تروبج خیر و احسان در جامعه و توانمندسازی نیازمندان تاسیس شد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) در استان مرکزی نیز گفت: ستونهای اصلی حرکت جهادی در حوزه زکات،ایمان و عشق و همت و بصیرت است که باید همواره مورد توجه باشد.
«مجید مومنی» افزود: پرداخت کنندگان زکات باید ایمان داشته باشند که با پرداخت زکات نه تنها از مال آنان کسر نمی شود بلکه سبب برکت در مال می شود.
وی ادامه داد: ۱۸۰ هزار گروه جهادی با اداره کل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان مرکزی همکاری دارند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمبنی (ره)استان مرکزی گفت: توانمندسازی خانوادهها با هم افزایی با گروههای جهادی به ویژه در زمینه اشتغال و ساخت مسکن خانوادهها و توزیع معیشت به این خانوادهها از جمله فعالیتهای گروههای جهادی در روستاهای استان است.
۴۶ هزار خانوار با ۸۵ هزار نفر جمعیت زیر پوشش خدمات کمیته امداد امام خمینی(ره) استان مرکزی قرار دارند.
نظر شما