به گزارش ایرنا، مجتبی عبداللهی روز پنجشنبه در نشست قرارگاه حجاب و عفاف استان البرز، افزود: گفتمان و فرهنگسازی در خصوص حجاب و عفاف ضرورت دارد.
وی ادامه داد: سبک ایرانی اسلامی یک فرهنگ غنی است که باید به خوبی برای مردم تبیین و تشریح شود.
عبداللهی افزود: تعلل در آموزش و فرهنگسازی، فضایی را برای نفوذ دشمنان و تزریق فرهنگ معاندانه فراهم می شود.
استاندار البرز گفت: باید عزمی جدی و نشاطی اجتماعی در نقاط مختلف استان شکل برای ترویج فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی شکل گیرد.
وی افزود: امور فرهنگی را باید پیوسته و بدون وقفه دنبال کرد چراکه در دنیای امروز که مرزی در تبادل فرهنگ ها و اطلاعات وجود ندارد، هر گونه کوتاهی مشکل آفرین خواهد شد.
عبداللهی بیان داشت: حضور فعال گروه های اجتماعی و جهادی در این راستا تاثیر بسزایی در پیشبرد اهداف دارد.
![استاندار البرز : جامعه باید با مزایای حجاب و عفاف اقناع شود استاندار البرز : جامعه باید با مزایای حجاب و عفاف اقناع شود](https://img9.irna.ir/d/r2/2022/05/21/4/169697833.jpg?ts=1653154119932)
کرج - ایرنا - استاندار البرز گفت: جامعه و به ویژه نسل جدید باید در خصوص مزایای حجاب و عفاف اقناع شود.
نظر شما