به گزارش ایرنا، رییس کمیته بازیهای فکری هیات ورزشهای همگانی نیز در حاشیه برگزاری این جشنواره گفت: این دوره از مسابقات سه ماه است که با شرکت و رقابت سه هزار و ۶۰۰ نفر در حال برگزاری است.
مهدی قهاری با اشاره به حضور ۶ رده بندی سنی در این دوره از مسابقات گفت: مسابقات روبیک در دنیا بین همه ردههای سنی برگزار میشود و برندگان کمترین رکورد زمانی را ثبت میکنند ما نیز برای رقابت بیشتر ۶ رده سنی را تعیین کردیم.
وی ادامه داد: ردههای سنی زیر هشت سال، ۹، ۱۰، ۱۱ و ۱۲ سال به بالا را مشخص کردیم که امسال از ۶ تا ۱۶ سال در این دوره از مسابقات شرکت کردند.
رییس کمیته بازیهای فکری هیات ورزشهای همگانی با بیان اینکه بازی مکعب روبیک را بین کودکان و نوجوانان نهادینه سازی می کنیم، گفت: در کشورهای دنیا مانند آمریکا و آلمان روبیک در سطح دانشگاهها تدریس میشود و درصدد هستیم تا این بازی فکری را توسعه بخشیم چراکه این بازی بر روی حرکت فیزیکی، فکری و ذهنی کودکان و نوجوانان اثر مطلوب می گذارد.
قهاری به همکاری هیات ورزشهای همگانی، شهرداری منطقه ۵، سازمان فرهنگی، ورزشی شهرداری تهران و فدارسیون ورزش همگانی اشاره کرد و گفت: سطح مسابقات به لحاظ تعداد شرکت کنندگان بالا بود و در حد کشوری برگزار شد و هدیه برندگان از سوی سرای محله نفت جنوبی اعطا شد. ۱۸ نفر در ۶ گروه معرفی شدند که نفرات برتر گروه اول، فرسام فرهادی و هلیا بغدادی(مشترکا)، پارمیس محمودی وآریو احمدپور بودند.
وی افزود: نفرات برتر گروه دوم فاطمه لاری، آوین عزیزی و آریسا هادیان، نفرات برتر گروه سوم ارشا آقابابایی، کسرا لواسانی ومارال خاکسار و نفرات برتر گروه چهارم کاوه حدادزادگان ، تیام قاسمی و پرنیان آهنگران، نفرات برتر گروه پنجم بردیا نوزری، آراد جلوه و ستاره وهابی و نفرات برتر گروه ششم نیز النا یوسف بیکی، امیرحسین مومن پور و پرهام امیری معرفی شدند.
رئیس هیات ورزشهای همگانی استان تهران در این خصوص، گفت: در فصل تابستان که دانش آموزان و خانوادهها فرصت بیشتری برای پرداختن به تفریح و شادی دارند برنامههای متنوعی را در بوستانها و مکانهای مختلف ورزشی پارک ها پیش بینی کردیم.
ولیالله شجاعپوریان ادامه داد: این برنامهها تحت عنوان شادستان بود، یعنی ما در تلاش هستیم شادی را در این ایام به بچهها و خانوادهها منتقل کنیم به ویژه پس از کرونا که از آن عبور کردیم نشاط و شادی بدنی، فکری و فیزیکی بیشتر مورد نیاز است. این جشنواره بازیهای فکری را هم با همین هدف راهاندازی کردیم.
وی بیان کرد: مسابقات برای ۳۷۰۰ نفر در تهران و در رده سنی ۶ تا ۱۶ سال برنامهریزی شد که در راستای آن مسابقات متعددی برگزار و در خروجی آن، امروز ۲۵۰ نفر از شرکتکنندگان به فینال راه یافتند.
شجاع پوریان عنوان کرد: حُسن بازیهای فکری این است که به دانش آموزان و خردسالان تمرکز و دقت میدهد و به افزایش رشد ذهنی و فکری آنها کمک میکند. در دوران کرونا شاهد دوران تنبلی از نظر فکری و فعالیتهای جسمی بودیم و با برگزاری چنین جشنوارههایی سعی داریم بازگشتی دوباره به ایام قبل از کرونا داشته باشیم که خوشبختانه با استقبال خوبی هم مواجه شدیم.
رئیس هیات ورزشهای همگانی استان تهران گفت: در دنیای امروز دپارتمانهای مختلفی وجود دارد که در بحث بازیهای فکری و روحی کار میکنند. در ایران در قالب کمیته بازیهای فکری تهران این را گسترش میدهیم و در استانهای مختلف نیز شاهد همین روند هستیم اما این برنامهها عمدتا در استان تهران و شهر تهران انجام میشود.
وی تصریح کرد: در استان و شهر تهران یک مجموعه هستیم که با یکدیگر تعامل داریم و هیات ورزشهای همگانی استان متولی اصلی این موضوع است و فدراسیون، وظیفه راهبردی، هدایت و برنامهریزی را برعهده دارد. ما نیز دو مجموعه را سعی کردهایم در برنامهها ببینیم که یکی سازمان ورزش شهرداری تهران است و از زمانی که من عضو شورای اسلامی شهر تهران بودم با هیئت کاملا هماهنگ شده و برنامهها را با همراهی ورزش شهرداری پیش میبریم و دوم نیز اداره کل ورزش و جوانان تهران است که با ما همراهی خوبی دارند.
او افزود: در مجموع فدراسیون و هیئت ورزشهای همگانی، سازمان ورزش شهرداری تهران و اداره کل ورزش جوانان با هم همکاری دارند و خروجی کار برنامههایی است که با استقبال گسترده خانوادهها صورت می گیرد.
نظر شما