۱۰ تیر ۱۴۰۱، ۸:۴۱
کد خبر: 84807526
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

تلاش دولت برای احیای یک زنجیره تولیدی در کردستان 

سنندج- ایرنا- زنجیره تولیدی بارین شامل گاوداری برکت و بستنی عسل از سال ۱۳۹۸ کاملا تعطیل شده اما امروز دولت برای راه‌اندازی مجدد آن گام مهمی برداشت.

به گزارش خبرنگار ایرنا استاندار کردستان عصر پنجشنبه به همراه فرماندار سنندج و برخی از مسوولان اقتصادی استان و مدیران بانکهای سپه و کشاورزی از واحد تولیدی بستنی عسل بازدید کرده و نشستی برای حل مشکلات آن به منظور دریافت تسهیلات در گردش تشکیل دادند.

زنجیره تولیدی بارین از سال ۱۳۹۸ کاملا تعطیل شده است و اکنون به دلیل وجود بدهی بانکی امکان دریافت تسهیلات سرمایه در گردش ندارد.

اتلاش دولت برای احیای یک زنجیره تولیدی در کردستان 

در نشستی که در محل بستنی عسل برگزار شد بانک سپه با استمهال بدهی این مجموعه تولیدی و آزادسازی یکی از املاک در رهن این بانک موافقت کرد.

استاندار کردستان در این نشست تاکید کرد: میخواهیم طی یک هفته مشکل بستنی عسل را در استان حل کنیم.

اسماعیل زارعی کوشا افزود: در این نشست مواردی که در حوزه اختیارات استان بود تعیین تکلیف شد و برای مواردی که اختیارات کشوری است پیشنهاداتی برای بانک کشاورزی مشخص شد.

وی یادآور شد: بانک سپه آمادگی تعیین تکلیف بدهی تسهیلات این مجموعه تولیدی و آزاد کردن بخشی از داراییهای آن را دارد که این امکان را فراهم می‌کند این مجموعه تولیدی برای آغاز به کار مجدد، بتواند تسهیلات جدید دریافت کند.

فرماندار شهرستان سنندج هم در این نشست اظهار داشت: تعدادی از زنان سرپرست خانوار و حدود ۴۰ نفر از وانت بارهایی که در داخل شهر میوه میفروشند از کارگران واحد تولیدی بستنی عسل بودند که با راه‌اندازی این واحد می‌توانند مشغول به کار شوند.

حسن عسکری افزود: گره کار این مجموعه تولیدی به دست مسوولان بانک کشاورزی حل می‌شود.

تلاش دولت برای احیای یک زنجیره تولیدی در کردستان 

 مدیرشعب بانک کشاورزی کردستان هم در این نشست گفت: شورای عالی اعتباری در تهران باید بدهی تسهیلات مجموعه تولیدی بارین را تعیین تکلیف کند.

محمدجمیل ویسی افزود: هر میزان تسهیلات جدید تعیین شود باید ۲۰ درصد آن توسط خود سرمایه‌گذار تامین شود.

وی یادآور شد: در سال ۹۹ میزان هشت میلیارد تومان تسهیلات سرمایه در گردش به بستنی عسل پرداخت شد.

ویسی تاکید کرد: بدهیهای این مجموعه تولیدی به ۲ بانک سپه و کشاورزی باید تعیین تکلیف شود تا بتواند تسهیلات جدید دریافت کند.

وی اضافه کرد: مصمم به تقویت زیرساختهای استان هستیم و اعتبار برای آن در نظر گرفته‌ایم.

مدیر عامل زنجیره تولیدی بارین هم گفت: بر اساس کارشناسی دادگستری ۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه واحد تولیدی بستنی عسل است که می‌توان از آن به عنوان پشتوانه دریافت تسهیلات استفاده کرد.

جمال ساعدی افزود: ۱۷ میلیارد تومان تسهیلات برای واحد تولیدی بستنی عسل دریافت شده که ۱۱ میلیارد آن را پرداخت کردیم اما مابقی آن تبدیل به ۵۰ میلیارد تومان شده است.

وی یادآور شد: ۳۶ مصوبه کارگروه‌های مختلف استانی و ملی در مورد این مجموعه تولیدی محقق و اجرایی نشده است این در حالیست که مطابق قانون مصوبات کارگروه‌های اقتصادی لازم‌الاجرا است.

ساعدی ادامه داد: ۱۷۵ نفر با تعطیلی واحد تولیدی بستنی عسل بیکار شده‌اند اما پتانسیل ایجاد ۵۰۰ نفر به صورت مستقیم را داریم.

وی اضافه کرد: بارها املاک و داراییهایی را خارج از مجموعه تولیدی فروخته و به بانکها داده‌ایم که تسهیلات دریافت کنیم و اگر نتوانیم تسهیلات سرمایه در گردش بگیریم مجبور به حراج کل مجموعه تولیدی هستیم.

واحد تولیدی بستنی عسل روزانه برای تولید بستنی به ۳۰ تن شیر نیاز دارد و به این ترتیب باید اول بر راه‌اندازی گاوداری برکت از این مجموعه تولیدی تاکید شود.

در این نشست مقرر شد بانک سپه زمینی را که از این مجموعه تولیدی در اختیار دارد فک رهن کرده و تسهیلات را استمهال کند.

همچنین مقرر شد میزان هزینه لازم برای خرید دام توسط جهاد کشاورزی بررسی شده و کتبا برای تعیین میزان تسهیلات اعلام شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha