به گزارش خبرنگار ایرنا، فتاح احمدی روز جمعه در اختتامیه دوره بصیرت افزایی مدیران کل امور بانوان و خانواده استانداریهای سراسر کشور در مشهد افزود: هنوز در اذهان برخی از مردان جامعه این ذهنیت وجود دارد که زنان نمی توانند پا به پای آنها در جامعه فعالیت کنند اما بانوان بارها با حسن انجام مسوولیت های محول شده ثابت کرده اند که توانایی های فراوانی دارند.
وی با بیان این که توجه به جایگاه بانوان از صدر اسلام مورد عنایت اسلام بوده است تصریح کرد: نگاه اسلام به توانمندیهای بانوان بیشتر از توجهی است که به مردان دارد و تبلور این نگاه نیازمند پرورش آن در بستر خانواده است.
معاون وزیر دادگستری گفت: به برکت انقلاب اسلامی این باور ایجاد شده است که بانوان نیروی پرتحرک جامعه هستند و می توانند با توانایی های خویش مردان شجاع را در دامان خود پرورش دهند.
احمدی افزود: امروز باور توانمندی به قدرت زنان در غرب کمرنگ شده است و این موضوع را می توان در مشارکت های اجتماعی بانوان در دولت های غربی مشاهده کرد.
وی خانواده را مرحله نخست توانمندسازی بانوان دانست و گفت: توجه خانواده به توانمند سازی دختران، شرط موفقیت بانوان در جامعه آینده است که در این مسیر تغییر نگاه گذشته، همفکری والدین و آموزشهای لازم بسیار حائز اهمیت است.
معاون وزیر دادگستری گفت: هم اکنون بهبود وضعیت معیشت زنان و مشارکت آنها در تمامی عرصه ها به مواردی الزام آور تبدیل شده است تا آنها را برای دسترسی بهتر به خدمات و آموزشهای سواد آموزی همراهی کند تا در نهایت بانوان وارد بازار کار شوند.
احمدی افزود: مصون ماندن زنان از خشونت در بخشهای مختلف نیز بسیار اهمیت دارد و اقداماتی که تاکنون برای آنها انجام گرفته در مسیر کاهش آسیبهای اجتماعی در جامعه بوده است.
دوره بصیرت افزایی مدیران کل امور بانوان و خانواده استانداریهای سراسر کشور با حضور مسوولان کشوری و استانی به مدت سه روز در مشهد برگزار شد.
نظر شما