به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری رویترز، به حدود ۵۰ هزار ساکن منطقه نیوساوت ولز که بیشترشان در حومه غربی سیدنی هستند، گفته شده است یا این منطقه را تخلیه کنند و یا ممکن است دستور تخلیه دریافت کنند.
آنتونی آلبانیز نخست وزیر استرالیا که روز سه شنبه پس از سفر یک هفته ای به اروپا به کشورش بازگشت، گفت روز چهارشنبه از مناطق سیل زده دیدن می کند.
دولت فدرال استرالیا سیلاب را یک بلایای طبیعی اعلام کرده و به خانواده های سیل زده در زمینه دریافت حمایت مالی فوری یاری رسانده است.
سازمان هواشناسی استرالیا احتمال کاهش شدت طوفان در سیدنی برای روز جاری را پیش بینی کرد. اما خطر وقوع سیل ممکن است در طول هفته باقی بماند، زیرا ظرفیت بسیاری از حوضه های آبریز رودخانه ها تقریبا تکمیل شده است.
وزش بادهایی با سرعت ۹۰ کیلومتر در ساعت نیز در برخی مناطق سیل زده پیش بینی شده است که خطر سقوط درختان و کابل های برق را افزایش می دهد.
براساس اعلام سازمان هواشناسی، سیل بزرگ در منطقه ویندزور در غرب سیدنی رخ می دهد که سومین و شدیدترین سیلاب در سال جاری است.
تصاویر منتشر شده در شبکه های اجتماعی، جاده ها و پل های زیر آب را نشان می دهد و نیروهای امدادرسان، مردم گرفتار در خودروهای غوطه ور در آب را نجات می دهند.
جیم چالمرز مقام بخش خزانه داری فدرال استرالیا هشدار داد که تاثیر اقتصادی سیلاب، قابل توجه خواهد بود.
وی گفت که سیلاب احتمالا چند منطقه تولید مواد غذایی را زیر آب برده و این مساله باعث افزایش قیمت ها می شود و خانواده ها را در تامین معاش تحت فشار قرار می دهد.
به گزارش ایرنا، در دو روز گذشته سواحل شرقی استرالیا شاهد بارندگیهای شدید بوده به نحوی که با تداوم بارشها و وقوع سیلاب هزاران نفر از ساکنان شهر سیدنی استرالیا مجبور به ترک خانههای خود شدند.
نظر شما