به گزارش ایرنا، پیام باقری روز سهشنبه در نخستین همایش سندیکای صنعت برق خراسان که در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی مشهد برگزار شد، با بیان اینکه در حوزه برق، عرضه و تقاضای واقعی یک خواسته جدی است، افزود: با بهره گیری از اصل ۴۴ قانون اساسی و قانون هدفمندی یارانه ها می توان به سمت مردمی کردن اقتصاد در حوزه برق حرکت کرد.
وی ادامه داد: صنعت برق از صنایع جذاب برای سرمایه گذاری است که می تواند بین هشت تا ۱۰ برابر متوسط صنایع کشور ارزش افزوده ایجاد کند.
رییس هیات مدیره سندیکای صنعت برق ایران گفت: شدت مصرف انرژی یک شاخصه برای کارآمدی یا ناکارآمدی اقتصاد کشور است. اهمیت آن به این دلیل است که اقتصاد کشور بر پایه انرژی بنا نهاده شده است.
وی اظهار داشت: در شرایطی که آمار جهانی شدت مصرف انرژی روند کاهشی را نشان می دهد کشور ما بر خلاف این مسیر، حرکت کرده و بالاترین نرخ مصرف انرژی را به خود اختصاص داده است. رشد شدت مصرف انرژی در کشور بر اساس برآوردهای دو دهه گذشته ۴۰.۵ درصد را نشان میدهد در شرایطی که میانگین جهانی آن منفی ۲۳.۷ درصد است.
باقری گفت: دادههای شدت مصرف انرژی نشان می دهد اقتصاد کشور دچار مشکلات عدیدهای است و بیشترین پرداخت یارانه در این حوزه متعلق به کشور ایران است.
وی با بیان اینکه ما در زمینه مصرف برق، نه پرمصرف که بدمصرف هستیم، گفت سیاست های مدیریت مصرف، مجموعه ای از اقدامات است که کاهش شدت مصرف انرژی را در پی داشته باشد.
رییس هیات مدیره سندیکای صنعت برق ایران افزود: در خصوص مدیریت مصرف، قوانین پشتیبانی هم وجود دارد، قانون اصلاح الگوی مصرف که سال ۹۰ ابلاغ شد کارایی لازم را نداشت و آیین نامه های ناشی از آن شدت مصرف را کاهش نداده است.
همایش یکروزه سندیکای صنعت برق خراسان همزمان با پانزدهمین نمایشگاه بین المللی برق، قدرت و الکترونیک در مشهد برگزار شده است.
نمایشگاه بین المللی برق، قدرت و الکترونیک از بعد از ظهر امروز در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی مشهد گشوده می شود که تا ۱۷ تیرماه پذیرای علاقه مندان خواهد بود.
نظر شما