محمد اهلی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: یکی از مهمترین برنامههای این شرکت، احیای واحدهای راکد وغیرفعال است تا این واحدها با استفاده از ظرفیتهای موجود به چرخه تولید باز گردند.
وی افزود: با اقداماتی که به منظور حمایت از واحدهای صنعتی و رفع موانع تولید در استان انجام می شود، از ابتدای سالجاری تاکنون ۶ واحد راکد در شهرکهای صنعتی استان احیا و به چرخه تولید بازگشتهاند.
مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی استان اردبیل بیان کرد: در کلینیکهای کسب و کار که متشکل از کارشناسان و مشاوران کاربلد استان هستند، مشکلات واحدهای تولیدی به صورت میدانی مورد احصا و آسیب شناسی قرار گرفته و راهکارهای مناسب برای رفع موانع و مشکلات آنان ارائه میشود.
اهلی کاهش بروکراسیهای اداری برای جذب سرمایه گذاری در استان ضروری دانست و گفت: با اقداماتی که به منظور حمایت از تولید و اشتغال انجام میشود روند سرمایه گذاری در استان تسهیل و افزایش مییابد.
وی با بیان اینکه نیازهای فناورانه ۱۰ واحد تولیدی در این استان شناسایی شده و برای رفع آنها اقدام میشود، افزود: شناسایی نیازهای فناوری واحدهای تولیدی استان از سال گذشته شروع شده و امسال هم با ارائه بستههای حمایتی، نیازهای فناوری این واحدها شناسایی و برطرف میشود.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان اردبیل دانش و فناوری را لازمه توسعه صنعت استان ذکر کرد و گفت: بر همین اساس در سالی که مزین به سال حمایت از تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین است، با فعالیتهای پژوهشی میتوان فرآیند فناوری را در صنعت نهادینه کرد.
اهلی با بیان اینکه واحدهای تولیدی نیازمند ارتقای فناوری هستند، افزود: باروری و بکارگیری طرحها و ایدههای فناورانه ضمن رشد و توسعه صنعت، زمینه شکوفایی ایدههای کارآفرین را نیز مهیا خواهد کرد.
استان اردبیل دارای ۲۰ شهرک و نواحی صنعتی است.
نظر شما