حسین دشتی روز یکشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: این افراد سالانه در رشتههای روخوانی، روانخوانی، صوت، لحن، تجوید، تفسیر، مفاهیم و همچنین صحیفه سجادیه و نهجالبلاغه شرکت دارند.
وی با بیان اینکه از مجموع موسسات زیرپوشش ۷۰ درصد آنها در شهرستان یزد قرار دارد ادامه داد: قرآن آموزان علاوه بر فعالیتهای مرتبط در رشتههای مختلف در برنامههای فرهنگی، اردوها و مسابقات همکاری دارند .
این مسئول اظهار کرد: هماکنون ۶۸۰ مربی با مراکز قرآنی استان همکاری دارند که حدود ۳۰۰ نفر آنها بیمه هستند و با افتخار به صورت جدی همکاری و ماموریت معنوی خود را در آموزش و سایر برنامههای مورد نیاز انجام میدهند.
به گفته دشتی، مراکز و موسسات قرآنی یزد در مجموع در شاخصهای مختلف در سطح کشور همواره پیشگام بوده و این به دلیل تلاش، اخلاص، برنامهزیری و فعالیت خوبی است که سالانه توسط آنها در استان پیگیری و اقدام میشود.
دشتی اهم مشکلات مراکز و موسسات قرآنی زیرپوشش را کمبود بودجه و در برخی جاها نداشتن فضای مناسب ذکر کرد که برای حل مشکلات تاکنون پیگیریهای لازم صورت گرفته ولی به همت و همراهی بیشتر خیران و مسئولان نیاز است .
وی با بیان اینکه باید برای فعالیتهای قرآنی به دنبال تعریف یک ساختار تشکیلاتی مدون و منسجم در سطح کلان کشور بود از تمامی افراد و دلسوزانی که برای تعالی فرهنگ دینی و معارف و مفاهیم کلام وحی در جامعه تلاش دارند قدردانی کرد.
استان یزد یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما