به گزارش روز یکشنبه ایرنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دامپزشکی کرمان، حسین رشیدی افزود: پس از ذبح دام در کشتارگاه، لاشه دام به پیش سردکن کشتارگاه منتقل و ۲۴ ساعت نگهداری می شود.
وی ادامه داد: در این صورت اگر آلودگی تب کریمه کنگو در لاشه دام وجود داشته باشد برطرف شده و شهروندان می توانند با خیال آسوده گوشت قربانی را بین نیازمندان و افراد مورد نظر توزیع کنند.
مدیرکل دامپزشکی استان کرمان یادآور شد: افرادی که در این روز گوشت قربانی دریافت می کنند نیز باید قبل از دست زدن به گوشت و خرد کردن، آن را در یک ظرف بسته در دمای یخچال (بین ۰ تا ۴ درجه) به مدت ۲۴ ساعت نگهداری کنند و پس از آن اقدام به خرد کردن و مصرف آن کنند.
وی بر لزوم آگاهی شهروندان از خطر بیماریهای مشترک دام و انسان بخصوص (تب کریمه کنگو، بروسلوز، کیست هیداتید و ... ) تاکید کرد و افزود: یکی از اصلی ترین مخاطرات ذبح دام در خارج از کشتارگاه، احتمال ابتلا به بیماریهای قابل انتقال بین انسان و دام است.
رشیدی گفت: شهروندان با توجه به شیوع بیماری مشترک تب کریمه کنگو با رعایت نکات پیشگیری مانع از گسترش بیماری تب کریمه کنگو در استان کرمان شوند.
نظر شما