دکتر مسعود شریفی روز دوشنبه به ایرنا گفت: از ۲۴ اردیبهشت تا ۲۰ خرداد، تعداد ۳۰ فرد با ابتلای قطعی به کرونا بستری شدند و این در حالیست که این رقم از ۲۱ خرداد تا ۱۸ تیر به ۷۳ نفر رسید.
وی موارد مثبت سرپایی در فاصله ۲۴ اردیبهشت تا ۲۰ خرداد را ۱۲۶ نقر اعلام کرد که این رقم از ۲۱ خرداد تا ۱۷ تیرماه به ۲۷۸ نفر رسیده است و این در حالیست که بسیاری از افراد برای انجام تست پی سی آر مراجعه نمی کنند.
وی واکسیناسیون، رعایت شیوه های بهداشتی و استفاده از ماسک در اماکن شلوغ و سربسته را بهترین راه پیشگیری از ابتلا به این بیماری اعلام کرد.
این مسوول همچنین از افزایش ابتلا به کرونا در گروه سنی ۵ تا ۱۲ سال خبر داد و یادآور شد: کمتر از ۲۰ درصد افراد این گروه، دز اول واکسن را دریافت کرده اند که حدود ۲۴ تا ۲۵ هزار نفر را شامل میشوند.
وی علت عدم مراجعه این دسته از خانواده ها را شایعات موجود در زمینه واکسن و ترس از عوارض و پیامدهای احتمالی آن اعلام کرد و افزود: تردید خانواده ها برای دریافت واکسن کودکان ۵ تا ۱۲ سال خود در حالیست که برای هیچ یک از افراد گروه سنی یاد شده در استان که واکسن زده اند عارضه ای گزارش نشده است.
دکتر شریفی در مورد آمار واکسن تزریق شده تاکنون در استان هم گفت: ۹۴.۷ درصد افراد بالای ۱۲ سال دز اول و ۸۵.۱ درصد همین گروه سنی دز دوم واکسن را در استان دریافت کرده اند، همچنین ۹۴.۲ درصد افراد بالای ۱۸ سال دز اول و ۸۵.۳ درصد افراد این گروه دز دوم را دریافت کرده اند.
وی ادامه داد: افراد گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال، ۹۹ درصد دز اول و ۸۳ درصد دز دوم را تزریق کرده اند و در گروهای سنتی ۵ تا ۱۲ سال استان هم ۱۹.۹ درصد دز اول و ۸.۷ درصد دز دوم را دریافت کرده اند.
وی میزان دریافت دز سوم واکسن در افراد بالای ۱۸ سال در استان را ۴۱.۱ درصد اعلام کرد و گفت: آمار کشوری آن ۴۵ درصد است.
دکتر شریفی، گریزی هم به آمار ۲ ساله کرونا در استان زد و اظهار داشت: طی ۲ سال گذشته در مجموع، ۶۱ هزارو ۷۰۳ نفر در استان بعلت ابتلا به کرونا بستری شدند و ۱۱۵ هزارو ۶۵۹ نفر هم به صورت سرپایی مراجعه کردند.
وی آمار فوتی های این ویروس در استان در این مدت را چهار هزارو ۵۴۸ نفر ذکر کرد که فوت با تست مثبت ۲ هزارو ۶۷۸ نفر و فوت با تست منفی یکهزارو ۸۷۰ نفر بوده است.
نظر شما