به گزارش ایرنا، " علیرضا کریمی" شامگاه دوشنبه در نشست صحن رسمی شورای اسلامی کلانشهر اراک افزود: با توجه به اینکه برچیده شدن میدان امام خمینی ( ره) اراک بدون نقشه و مصوبه انجام شده اما پیشرفت فیزیکی طرح میدان امام خمینی(ره) براساس برنامه زمانبندی است و نقشه های سازه فاز دوم نیز در حال انجام است؛ همچنین شناسایی معارضین انجام شده معارضین در منطقه کاملا شناسایی شده اند و پس از انجام عملیات عمرانی لازم در میدان امام حسین ( ع) دستگاه حفاری به میدان امام خمینی ( ره) منتقل می شود.
وی تاکید کرد: حدود یک ماه گذشته نیز ۳۵۰ میلیارد ریال اعتبار به این طرح تزریق شده که می توان گفت شاید در کشور شاید بی نظیر باشد.
شهردار اراک اظهار داشت: عملیات اجرایی در میدان امام حسین نیز با قوت در جریان است و اقدامات مربوط به برق میدان انجام شده همچنین عایقکاری لوله های گاز در حال انجام است، عایق کاری لوله های آب نیز در اسرع وقت انجام میشود.
کریمی بیان داشت: تفکیک پسماند از مبدا با استقرار پیمانکار و ایجاد اپلیکیشن اکو در اراک پیگیری شده و با رییس شورای اداری استان مکاتبات لازم انجام شده که دستگاههای اجرایی استان به این نرم افزار بپیوندند، و پوشش این اپلیکیشن در کلانشهر اراک تقویت شود.
وی در خصوص وضعیت باغات شهر اراک بیان کرد: حفظ باغات سنجان، کرهرود و قنات ناصری برای اراک بسیار ضروری است و در سفر وزیر راه و شهرسازی مقرر شد که اعتباری در این راستا اختصاص یابد که در دو هفته گذشته طرح ساماندهی این سه نقطه مصوب و اعتبار آن نیز از سوی وزارتخانه تامین می شود و مشاورطرح نیز مطالعات خود را در خصوص حفظ این مناطق بررسی می کند.
شهردار کلانشهر اراک ادامه داد: ۲۵۰ لیتر بر ثانیه پساب برای آبیاری فضای سبز به شهرداری اختصاص یافت و نیاز است برای آبیاری ۳۰۰ متر تا منطقه چقا لوله گذاری شود همچنین برای پارک شهید باهنر و کمربندی شمالی و جنوبی نیز بهره گیری از این پساب پیش بینی شده است.
کریمی در خصوص خرید تجهیزات مورد نیاز سازمان عمران از شرکت تراکتورسازی تبریز نیز گفت: قیمت هر بیل بکهو ۱۱ میلیارد ریال از شرکت هپکو ارزان تر است، ازسوی دیگر باید از صنعت شهر نیز دفاع کنیم و باید در این راستا تدابیر ویژه ای اندیشید.
وی در خصوص طرح ۲۴ متری نیز گفت: اجرای طرح ۲۴ متری تاکنون از سوی اداره کل راه و شهرسازی به شهرداری ابلاغ نشده است و در این راستا اطلاعاتی در اختیار نداریم.
شهردار کلانشهر اراک در خصوص به مرمت بازار اراک نیز عنوان کرد: میزان اعتبار اختصاص یافته به بازار اراک رقم ۳۰ میلیارد ریال است همچنین ۱۰ میلیارد ریال نیز برای اجرای کف فرش هدفگذاری شده است هر چند مقرر شد به هر میزان اعتباری که شهرداری برای اجرای این طرح اختصاص دهد، فرمانداری و سازمان برنامه و بودجه ۲ برابر این رقم را تخصیص دهند و امید است با اعتبار ۱۲۰ میلیارد ریال اقدامات قابل توجهی بدای مرمت بازار تاریخی اراک انجام داد.
کریمی تصریح کرد: اقدامات راهبردی مناسبی در بازار اراک صورت نگرفته چرا که یک رکن بازار، مالکان و کاسبان هستند، اما متاسفانه نسبت به ساماندهی این مجموعه فرهنگی و تاریخی آنگونه که باید توجه نمیکنند که این مهم باید مدنظر ویژه قرار گیرد.
نظر شما