۲۱ تیر ۱۴۰۱، ۱۴:۱۲
کد خبرنگار: 3138
کد خبر: 84819142
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

رییس هیات‌ کاراته‌ چهارمحال‌ و بختیاری انتخاب شد

شهرکرد-ایرنا- مجمع انتخاباتی هیات کاراته چهارمحال و بختیاری‌ روز سه‌شنبه برگزار شد و اعضای مجمع با حداکثر آرای‌ موافق‌، بار دیگر زهرا مردانی را به عنوان رییس‌ این هیات انتخاب کردند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، ۲۱ عضو مجمع انتخاباتی هیات کاراته چهارمحال‌ و بختیاری در نشست روز سه‌شنبه خود در سالن المپیک اداره کل ورزش‌ و جوانان استان با به صندوق انداختن ۲۰ رای موافق، زهرا مردانی را در جایگاه ریاست این هیات ابقا کردند.

در این دوره از مجمع انتخاباتی که با حضور یک نامزد برگزار شد، یک رای ماخوذه نیز باطل اعلام شد تا مردانی بدون هیچ مخالفتی از سوی اعضای  مجمع، کار خود را در راس امور هیات کاراته، برای چهار سال دیگر ادامه دهد.

همچنین اعضای مجمع به پیشنهاد رییس‌ هیات برای حضور بازعلی‌ روغنی، نسیم معتمدی و حمید عابدی ترتیب در جایگاه نایب‌رییس‌، خزانه‌دار و کارشناس‌ خبره‌ رای موافق دادند و شهرام امیدوار و کیامرث‌ نصیری‌ را نیز به عنوان عضو هیات رئیسه هیات کاراته منصوب کردند.

به گزارش ایرنا، در این دوره از انتخابات رییس‌ هیات‌ کاراته‌ چهارمحال‌ و بختیاری، نماینده‌ای‌ از فدراسیون مربوطه حضور نداشت و ریاست‌ مجمع با حکم سید حسن طباطبایی رییس‌ فدراسیون به حمید کریمی مدیرکل‌ ورزش‌ و جوانان تفیض شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha